20 / 05 / 2024

Sarten Ambalaj istanbul fabrika

Sarten Ambalaj istanbul fabrika

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay İstanbul İnşaat Elektrik Metal Temizlik Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Turgay Kar tarafından kuruldu.

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sayıl Ambalaj İnşaat Petrol Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Tolga Dönmez Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi'nde açıldı.

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Noble Ambalaj Gıda İnşaat Temizlik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi,Neval Güven ve Ahmet Yılmaztekin Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 15 Eylül'de Maltepe'de açıldı.

Sarten, Adana’ya fabrika, Silivri’ye matbaa kuruyor!

Geçtiğimiz yılı 350 milyon dolar ciro ile kapatan Sarten Ambalaj, bu yıl Adana’ya yeni bir fabrika ve Silivri’ye metal ofset matbaası kurmaya hazırlanıyor. Sarten, yeni yatırımları için geri sayıma başladı.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Sembol İstanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya!

2014’ de İstanbul’ un yatırımcısına en çok kazandıran projelerinden biri olan Sembol İstanbul aynı zamanda yatırımında sembolü niteliğinde…Sembol istanbul'da yeni yıl fırsatı! 3 farklı kampanya...

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenilmez Matbaa ve Ambalaj Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlker Yerinmez tarafından 140 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Zeytinburnu, 4. Zer Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Sarten Ambalaj istanbul fabrika Haberi

Sarten Ambalaj istanbul fabrika

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, bugükü yazısında ''Sarten Ambalaj'ın yatırım planlarını kaleme aldı. İşte o yazı...

Hedefleri tutturabilmenin şirketler açısından çok önemli bir gösterge olduğunu düşünüyorum. Hatta üst seviyeyi gösteren en değerli göstergedir kanımca. Sarten Ambalaj için konulan bir hedefin tutturulmasını da bu açıdan önemsedim. Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir ile yıllar önce görüştüğümde “Hedefimiz 2020’de 20 fabrikaya ulaşmak” demişti. Sarten ile ilgili o hedefe 2020 bitmeden ulaşıldı.

80’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiren Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yani 88 milyon TL’lik yatırımla Bulgaristan’daki ikinci fabrikasını satın aldı. Bulgaristan’da halihazırda 25 milyon Euro ciro yaptıklarını söyleyen Sarıbekir, “Son yatırımımızla bu ülkedeki yatırımlarımızı 50 milyon euro seviyelerine çekmeyi hedefliyoruz. Türkiye’de 16 fabrikayla hizmet...