06 / 05 / 2024

saryapı ticaret şirketi

saryapı ticaret şirketi

Saryapı Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Mustafa Kemal Sarıdikmen ve Nilgün İrfan Sarıdikmen ortaklığıyla kuruldu...

Sıfırdan e-ticarete başlamak mümkün mü? Ücretsiz e-ticaret şirketi nasıl kurulur?

İnternetin her geçen gün daha fazla insana ulaşması ve online alışverişin popülerliğinin artması, e-ticaret alanını girişimciler ve işletmeler için daha da ilgi çekici hale geliyor. Dolayısıyla bu dijital dünya, yeni iş olanaklarıyla sürekli bir büyümekte. Peki, e-ticarete sıfırdan nasıl adım atılır

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

İş Bankası'nda hesabı olanlara 200 TL Amazon indirimi verilecek! İşte detaylar!

İnternet üzerinden yapılan ticaret, günümüzde dünya ekonomisinin önemli bir bölümünü kaplamaktadır. Amazon gibi büyük bir e-ticaret şirketi ise Türkiye pazarındaki etkisini her geçen gün artırmaktadır.

Böyle kıyım görülmedi! 18 bin kişi işten çıkarılıyor!

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi şok bir karar aldı. 18 bin çalışanın işine son vereceğin duyuran şirket, böylece kurulduğu günden beri en büyük işten çıkarma operasyonuna imza atmış oldu!

Saryap Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saryap Turizm İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de kuruldu.

Türkiye'nin gururu Trendyol, Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun yıldızı olma yolunda!

Gelecek senelerde de Türkiye'nin ihracatta ve teknolojide gururu olmaya devam etmek isteyen Trendyol: "Amacımız önümüzdeki 5 yıl içinde Avrupa'nın ve Orta Doğu'nun en büyük,gelişen e-ticaret şirketi olmak.". İşte haberin devamı...

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kozlu Emlak Danışmanlık Ticaret Şirketi bugün Eyüpsultan'da Samet Öztürk tarafından kuruldu.

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayapark İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Gıda Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Mıamı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Nazıla Hemmatjou Kalıbar tarafından kuruldu.

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ikhlas Metal İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret  Şirketi Avcılar’da  150  bin TL sermaye bedeli ile Khadıja Haddaouı ve Mohamad Ahmad tarafından kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Asata Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi Ve Dış Ticaret Şirketi’nin merkez nakli Tuzla’da yapıldı.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

saryapı ticaret şirketi Haberi

saryapı ticaret şirketi

100 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, Şirket bilumum inşaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans mühendislik ve müşavirlik anlaşmaları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Beykent Yavuz Sultan Selim Bulvarı Alemdağ Caddesi Perlavista AVM B Blok Kat:8/63 adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Mustafa Kemal Sarıdikmen ve Nilgün İrfan Sarıdikmen ortaklığıyla...