09 / 06 / 2024

Şaşkınbakkalda yol çöktü

Şaşkınbakkalda yol çöktü

Küçük Ada, dün okula gitmek için evden çıktı. Şemsiyesini açmak için durdu. Tam o anda, yürüyeceği giriş yolu, büyük gürültüyle çöktü. Ada birkaç saniyelik farkla kurtuldu.

Depremde 44 kişiye mezar olan o siteyle ilgili şok açıklama: Binayı 'çürük' diye yıktılar, yerine daha çürüğünü yaptılar

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan 44 kişinin yaşamını yitirdiği Said Bey Sitesi'nde 4 yakınını kaybeden Tuba Erdemoğlu, ''O binayı 'çürük' diye yıktılar, ama yerine daha çürüğünü yaptılar" diyerek şok açıklamalarda bulundu.

Yatırımcılar dikkat! O ilde 3 otel, 12 işyeri ve 55 konut açık artırma ile satışa çıktı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır'da 3 otel, 12 işyeri ve 55 konutu açık artırma ile satışa çıkaracağını duyurdu.

Yeni vergiler yolda! 2023 yılında bütçe 1 trilyon lira açık verecek!

OVP’ye göre, şubat depremlerinin yol açtığı ek kaynak ihtiyacı nedeniyle temmuzda çıkarılan 1,1 trilyon liralık ek bütçe ile toplam bütçe büyüklüğü 6,6 trilyona ulaştı. Ancak ek bütçe ile öngörülen ek gelirler de yetmeyeceği için yaklaşık 1 trilyon lira daha fazla açık verilecek.

Bütçedeki 6 aylık açık miktarı 483,2 milyar liraya ulaştı!

Merkezi yönetim bütçesinde haziran ayındaki 219,6 milyar lira ile birlikte 6 aylık açık, 483,2 milyar liraya çıktı. Geçen yıla göre harcamalar yüzde 101,7 artarken, gelirlerdeki aryoış yüzde 48,6’da kaldı.

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, liralaşma stratejisinin dijital ekonomi yol haritasının önemli bir bileşeni olan ödemeler alanı Açık Bankacılık sistemini kullanıma açtı. İşte Merkez Bankası Açık Bankacılık sistemi ile ilgili merak edilen detaylar...

Merkez Bankası'nın uluslararası yatırım pozisyonunun verdiği inanılmaz açık ortaya çıktı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre, yurt dışı varlıkları ile yurt dışına olan yükümlülüklerin farkı olarak tanımlanan net uluslararası yatırım pozisyonu (UYP) mayıs sonunda 226,1 milyar dolar açık verdi.

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Zeytinlikte su kuyusu açtılar içinden çıkan şaşkına çevirdi! TPAO numune aldı: İşte o ilimiz

Manisa'nın Salihli ilçesinde bir zeytin bahçesini sulamak için açılan sondaj kuyusundan akıl almaz bir şey ortaya çıktı. Köylüler gördükleri karşısında şaşkına döndü. TPAO bölgeden numune aldı. Şimdi herkes çıkacak sonucu merakla bekliyor.

Bütçe temmuz ayında 45.8 milyar TL açık verdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından merkezi yönetim bütçe dengesinin temmuz ayında 45.8 milyar lira açık verdiği açıklandı. 7 aylık açık toplamda 78.3 milyar liraya çıktı.

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışta!

Kordon İstanbul açık hava mağazaları satışa çıktı. Projedeki açık hava mağazalarına 60 ay vade imkanıyla sahip olunabiliyor.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Şaşkınbakkalda yol çöktü Haberi

Şaşkınbakkalda yol çöktü

KADIKÖY, Şaşkınbakkal, Hamiyet Yüceses Sokak’ta oturan 6’ncı sınıf öğrencisi Ada Ersöz (11), dün sabah 08.00 sıralarında okula gidecekti. Apartmanın giriş kapısından çıkmadan, şemsiyesini unuttuğunu fark edip eve döndü. Şemsiyesini alıp yeniden apartman girişine gelen Ada, bu kez de şemsiyeyi açmak için birkaç saniye zaman kaybetti. Tam bu sırada, küçük kızın üstünde yürüyeceği bina girişi, büyük bir gürültüyle çöktü.


SEBEP: BİRİKEN SU

Küçük Ada şoke olurken, gürültü üzerine dışarı fırlayan baba Cumhur Ersöz, kızını sağ salim görünce rahatladı. Ardından kızını okula gönderen baba Ersöz, polise ve Kadıköy Belediyesi’ne haber verdi. Bina girişinin, yan tarafta inşaatı süren binanın temel alanında biriken su nedeniyle yaşanan toprak kayması sonucu çöktüğü anlaşıldı.


‘KOCA BİNA SARSILDI’

Kızının birkaç saniye ile olası bir ölümden döndüğünü söyleyen reklamcı Cumhur Ersöz, çökmeye...