02 / 05 / 2024

Satı Mehmet Kaymakcı

Satı Mehmet Kaymakcı

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye satıldı! 

Geçtiğimiz günlerde 17.5 milyon dolara satışa çıkartılan Sipahiler Ağası Mehmet Emin Ağa Yalısı 200 milyon TL'ye Papara’nın sahibi Ahmet Faruk Karslı’ya satıldı.

Mehmet Topuz: Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı!

Eski milli futbolcu Mehmet Topuz yaptığı açıklamada, "Evimin satışı için vekalet verdiğim kişi beni dolandırdı" dedi.

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü neden satışa çıkardı?

Mehmet Nazif Günal, İpar Köşkü'nü 8.5 milyon dolara Abidin Cevher Özden'den satın almıştı. Eşit hisseli köşk, geçtiğimiz günlerde 45 milyon dolara yeniden satışa çıkarıldı...

Mehmet Keleş'in borçlarına karşılık 47 konut satıldı!

Eski Düzce Belediyesi Başkanı Mehmet Keleş'in borcu karşılığında belediyeye ait olan 47 daire de borca karşılık belediyenin işlerini yapan firmalara satıldı.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

Fera Business Ümraniye'de satış fiyatları TL'ye çevrildi!

Fera Grup, Ümraniye projesinde satış fiyatlarını dövizden TL’ye çevirdi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, iş dünyasına hitap eden ve yüzde 50’si satılan projede kurdaki istikrarsızlık nedeniyle fiyat listelerini TL’ye çevirdiklerini söyledi.

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Yap Sat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Haydar Palacı ve Mehmet Palacı ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Sancaktepe, İnönü Mahallesi, Derya Sokak'ta kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de 14.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Yakacık ve Susuz'da bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Toplam bedeli 14 milyon 569 bin 670 TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 21 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Şanlıurfa Mehmetçik'te 32.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Encümeni Başkanlığı, Şanlıurfa Mehmetçik'te bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam satış bedeli 32 milyon 914 bin 416 TL olarak belirlendi.

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Yenimahalle'de 12.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 12 milyon 693 bin 800 TL olarak belirlendi.

Mehmet Cemal: Ev alırken bilene danışılmalı!

Zirve Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç, Dr, Mehmet Cemal Geneş, inşaat sektöründeki büyümeyi ve konut satış rakamlarını değerlendirerek, konut alırken dikkat edilmesi gerekenler yönelik ipuçları verdi.

Satı Mehmet Kaymakcı Haberi

Satı Mehmet Kaymakcı

Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Satı Mehmet Kaymakcı tarafından 50 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Kızılelma Caddesi'nde kuruldu. 


Kaymakcı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...