19 / 07 / 2024

satılık kelepir gayrimenkul

satılık kelepir gayrimenkul

Sinema tarihinin kült filmlerinden Baba'nın (Godfather) çekildiği New York'taki ev, Kopenhag Limanı'nın yanında yer alan Middelgrundsfortet Adası ve İsveç'te Predator heykelinin bulunduğu uzay temalı bir ev gibi ilginç mülkler satışa çıkıyor.

Zonguldak'ta 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Zonguldak Gökçebey Milli Emlak, Zonguldak ilinde yer alan 3 gayrimenkulü 9 milyon 235 bin 171 TL'ye satılıyor...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

İzmir Çiğli'de satılık ticari gayrimenkul!

İzmir İli Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi, 11599 ada, 1 parselde bulunan Migros Süpermarket kullanımlı ticari gayrimenkul satılıyor. 

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

İstanbul Defterdarlığı'ndan 28.8 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca, Beylikdüzü ve Eyüpsultan İlçesi'nde yer alan 5 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 19 Temmuz'da gerçekleşecek...

Antalya Kepez'de 142.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez İlçesi Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Çeşme'de 4.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli, Çeşme İlçesi, Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 289 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 9 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Seydişehir'de 8,1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Konya İli, Seydişehir ilçesinde yer alan 9 gayrimenkul T.C. Seydişehir Satış memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 8 milyon 18 bin 973,4 TL olarak belirlendi. 

İstanbul Defterdarlığı'ndan 8.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı tarafından Çatalca ve Beylikdüzü'nde yer alan 2 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 8 Haziran'da gerçekleşecek..

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

İngiltere ve Fransa'da satılık kelepir kaleler!

Sahibinden satılık kelepir kaleler, internet üzerinden satışa sunuldu. Bu kaleler arasında en çok dikkat çekeni ise İskoçya Kralı 6. James'in de kimi zaman misafir olarak kaldığı Knockhall Kalesi oldu. 

Bebek'te 3.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Bebek Mahallesi'nde yer alan icradan satılık bahçeli kargir apartman 3 milyon 200 bin TL bedel ile satışa sunuldu. 

satılık kelepir gayrimenkul Haberi

satılık kelepir gayrimenkul

Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi eseri olarak görülen Baba (Godfather) filmindeki evden, Kopenhag’daki adaya kadar pek çok gayrimenkul satılığa çıktı. Bu yapılar için biçilen fiyatlar var ama geri çeviremeyecekleri bir fiyatı da beklemekteler.


Satılık ilanlarında genelde ev ve araba görmeye alışığız. Ancak dün ajansa birbirinden ilginç satılık mülk haberlerine şahit olduk. Kimi tapınağını, kimi adasını satıyor zira. Bu haberlerin en ilginci Tayland’a ait. Chon kentindeki bir Budist başrahip, yakındaki sanayi bölgesinden dolayı tapınağının önüne ‘Satılık’ levhası astı. Wat Mab Sam Kliew adlı tapınağın girişinde asılı olan levha, halkın dikkatini çekti. Başrahip Phra Khru Vibul Suphakorn, Amata Nakorn Sanayi Sitesi’nin bölgede çevresel sorunlara yol açtığını, 10 yıldır bunlarla boğuştuklarını anlatırken, “Bu sanayi sitesinin yarattığı kirlilikten dolayı tapınağımda hiç keşiş kalmadı.”...