15 / 05 / 2024

satılık kira sertifikası

satılık kira sertifikası

Nurol Varlık Kiralama tarafından 50 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satış işlemi tamamlandı. 

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Hazineden 520 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca 519 milyon 650 bin liralık kira sertifikası ihracı tamamlandı. Satış tutarları bilgisi bugün Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi aracılığıyla gönderilebilecek. 

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 yıl vadeli kira sertifikası satacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bu hafta 3 ihale düzenlenecek. Bu kapsamda 2 yıl vadeli kira sertifikası satışı yapılacak.

Hazineden 2,9 milyar liralık kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 2 milyar 925 milyon 980 bin liralık kira sertifikası ihraç etti. Kira sertifikası alacak bankalara satış tutarları bilgisinin Merkez Bankası Ödeme Sistemleri İhale Sistemi ile verileceği açıklandı.

Vakıf Katılım'dan 525 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki Vakıf Varlık Kiralama AŞ. aracılığı ile 525 milyon liralık, 48 gün vadeli, nitelikli yatırımcıya satış yöntemiyle kira sertifikası ihracı yaptı...

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

satılık kira sertifikası Haberi

satılık kira sertifikası

Nurol Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRDNVKA81819 kira sertifikası hakkında açıklama yaptı.

Nurol Varlık Kiralama'nın halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilen 170 gün vadeli 50 milyon TL nominal değerli kira sertifikalarının satış işlemi 26 Şubat 2018 tarihinde tamamlandı. 

Nurol Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 
Şirketimizce halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak suretiyle ihraç edilen 170 gün vadeli 50,000,000 TL nominal değerli kira sertifikalarının satış işlemi 26/02/2018 tarihinde...