02 / 05 / 2024

satılık konutlarda metrekare fiyatları

satılık konutlarda metrekare fiyatları

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Ortalama satılık konut metrekare fiyatı 15 bin TL'ye ulaştı! Ev alacaklar dikkat! 

Geçtiğimiz senenin Kasım ayına göre, Türkiye genelinde ortalama satılık konut ilan metrekare fiyatı yüzde 174,1 arttı ve 15 bin 072 lira oldu. İşte ayrıntılar...

Yabancıların konutta yeni gözdesi Milas oldu! Satılık ve kiralık ev fiyatları tavan yaptı! 

Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, Bodrum'dan sonra yatırımcıların yeni gözdesinin Milas olduğuna dikkat çekerek, Milas’ta son bir senede kira yükseliş oranının yüzde 50, satılık evlerin metrekare birim fiyatlarının ise yüzde 130 yükseldiğini belirtti. 

Satılık ev fiyatları 1 senede yüzde 134,4 yükseldi! Konutta fiyat krizi büyüyor mu? 

BETAM tarafından açıklanan rakamlara göre, Türkiye genelindeki satılık evlerin metrekare fiyatları Mart 2022'de senelik bazda yüzde 134,3 arttı. En hızlı yükselişin gerçekleştiği il yüzde 172,7 ile Mersin olarak belirlendi...

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Türkiye'de satılık konutların metrekare fiyatı 2 bin 83 TL!

Hürriyet Emlak Eylül 2018 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye genelinde satılık konutlarda yıllık artış yüzde 10,62 olurken, diğer bir yandan Türkiye genelinde satılık konutlarda metrekare ortalama fiyatı 2,083 TL olarak belirlendi.

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık!

Güneşli Nef 36 Basınekspres satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

İnvest İnşaat Vadi Koru satılık!

Ön taleplerin toplandığı İnvest İnşaat Vadi Koru satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor. Proje 246 konut, 92 ofis ve 40 dükkandan meydana geliyor.

Kadıköy Fortis Sinanlı satılık!

Kadıköy Fortis Sinanlı satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 TL'den başlıyor. Fortis Sinanlı projesinde 36 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Koşuyolu Koru Evleri satılık daire!

Koşuyolu Koru Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 7 bin dolar arasında değişiyor...

Kadıköy Mina Towers satılık!

Kadıköy Mina Towers satılık dairelerin metrekare fiyatı 7 bin 400 liradan başlıyor. Mina Towers Kadıköy'de 1.500 daire vve 95 ticari birim yer alıyor...

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık!

Say Yapı Yooistanbul Ortaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

satılık konutlarda metrekare fiyatları Haberi

satılık konutlarda metrekare fiyatları

Sahibinden.com Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verilerine göre, 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldüğü kaydedildi.


Şirket açıklamasına göre, Emlak Endeksi 2017 Ocak ayı verileri doğrultusunda, tamamlandığında dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması beklenen 3. havalimanı güzergahında satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son üç senede yüzde 72’lere varan artış görüldü.


Verilerine göre, satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede en büyük değişimin görüldüğü ilçe, yüzde 72,2 artışla Arnavutköy oldu ve ortalama metrekare fiyatı 2 bin 612 TL olarak belirlendi. Kiralık konutlarda yaşanan artış ise daha az oldu. İlçede kiralık konutlarda metrekare fiyatları yüzde 6,4 yükselerek 8 TL’ye ulaştı. 


Çatalca’da ise satılık konutlarda metrekare fiyatlarında son 3 senede yüzde 55,7 artış oldu ve ortalama metrekare...