27 / 04 / 2024

satılık otel eskişehir

satılık otel eskişehir

Eskişehir İl Özel İdaresi İl Encümeni, Mihalgazi ilçesi Sakarıılıca Köyü turizm bölgesinde bulunan termal oteli satışa çıkardı

Eskişehir İl Özel İdaresi arsa ve otel satacak!

Eskişehir İl Özel İdaresi İl Encümeni arsa ve termal otel satacak

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Eskişehir Flora Evleri satılık daire!

ESOTO AŞ imzası taşıyan Flora Evleri, birbirinden bağımsız 12 blokta 72 daireden oluşuyor. Eskişehir Flora Evleri satılık daire fiyatları ise 725 bin TL'den başlayarak değişiyor...

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık toplam 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Kura çekilişinin 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 olarak tasarlandı.

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ Evleri satılık daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek olan projede 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Sahibinden satılık otel sayısı yüzde 129 arttı!

Türkiye'de bir yılda satılık otellerle ilgili ilan sayısı bir yılda yüzde 129 artı. Aralannda 5 yıldızlı otellerin de olduğu tesisler kârsızlık ve borçlar nedeniyle satılığa çıkarılıyor.

TOKİ Eskişehir Evleri satılık!

TOKİ Eskişehir Evleri satılık daire fiyatları 150 bin 061 TL ile 297 bin 535 TL arasında değişiklik gösteriyor. TOKİ Eskişehir Konutları 4+1 daire seçeneğinden meydana geliyor.

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri satılık!

Eskişehir Odunpazarı TOKİ Evleri satılık daire alanları 114 metrekareden başlıyor. Başvuruları T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülen proje bugün açık artırma ile satışa sunulacak.

Amasya İl Özel İdaresi'nden 15.2 milyon TL'ye satılık otel!

Amasya Merkez İlçesi'nin Helkıs Mahallesi'ndeki 15 milyon 273 bin 768,50 TL'ye satılık otel ve müştemilatı ihalesi Amasya İl Özel İdaresi Müdürlüğü tarafından 17 Şubat'ta yapılacak. Detaylar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

İbrahim Tatlıses: Bende satılık otel yok!

İbrahim Tatlıses, bir internet sitesinde Bodrum'daki oteliyle ilgili satılık ilanını görünce şaşırdı. Tatlıses, twitterdan yaptığı açıklamada, verile ilanı yalanladı. Bizim o fiyata satılık otelimiz yoktur" dedi.

Rixos Otel, Eskişehir'i sağlık turizminde merkez yapacak!

Oteller zinciri Rixos ile inşaat şirketi Polimeks, Eskişehir'de 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel Eskişehir Rixos'u hizmete açtı. Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, bölgeyi sağlık turizminde merkez haline getireceklerini kaydetti.

Satılık otel sayısında patlama yaşanıyor!

YABANCI turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında da patlama yaşanıyor. Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013 'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi...

satılık otel eskişehir Haberi

satılık otel eskişehir

Eskişehir Mihalgazi Sakarıılıca Köyü'nde bulunan 1508 metrekare arsa ile 5111 metrekare arsa üzerinde bulunan 20 odalı, 40 yataklı, bahçesinde, açık yüzme havuzu bulunan termal otel ve arsa kapalı teklif usulü ile satılacak. İhale Eskişehir Valiliği Hizmet binasında bulunan İl Encümeni toplantı salonunda, 12 Ocak 2010 tarihinde, saat 10.30'da yapılacak. Taşınmazın muhammen bedeli 1 milyon 300 bin TL, geçici teminatı ise 39 bin TL olarak belirlendi. ...