02 / 05 / 2024

satılık ticaret alanı imarlı arsa

satılık ticaret alanı imarlı arsa

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev!

Sinpaş GYO imzasıyla yükselen Sinpaş Metrolife Sancaktepe projesi 544 daire ve 10 bin metrekare ticaret alanından oluşuyor. Sinpaş Metrolife Sancaktepe satılık ev fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Şehristan Konutları satılık daire!

Şehristan Konutları 620 daire ve 2 bin 859 metrekare ticaret alanından meydana geliyor. Şehristan Konutları satılık daire fiyatları 214 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On satılık konut!

Kağıthane DKY On satılık konut teslimlerinin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin 1.450 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. 2 bin metrekarelik ticaret alanına sahip projede 363 adet daire ve 9 adet dükkan bulunuyor.

Dekar Asmalı Hayat satılık ev fiyatları!

Dekar Asmalı Hayat satılık ev fiyatları konutların büyüklüklerine göre değişiyor. 4 bin 350 metrekarelik ticaret alanı bulunan proje Dekar Yapı imzasıyla inşa ediliyor.

Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık!

Yaklaşık 800 konut ve 4 bin 500 metrekare ticaret alanının bulunması planlanan projede Şua İnşaat imzasıyla yükseliyor. Şua İnşaat Fikirtepe Evleri satılık daireler İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de yükselecek.

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire!

Kocaeli Gündoğdu TOKİ Konutları satılık daire alanı 120,18 metrekare olarak tasarlandı. Başvuruların 30 Eylül 2015 tarihinde sona ereceği projede aylık taksitler 922,66 TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On Evleri satılık!

Kağıthane DKY On Evleri satılık konut tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Konut, ofis ve ticaret alanından meydana gelen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

AND Kartal satılık daire!

Toplam 5 bin 280 metrekaresi ticaret alanına ayrılan projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. AND Kartal satılık daire teslimleri 2018 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Abgo Overseas Petrolcülük ve Alan Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abgo Overseas Petrolcülük ve Alan Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.B.Gadalla Buzeıd Oshıbı tarafından 1 milyon TL sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

Yenibosna'da 2.9 milyon TL'ye satılık ticaret ve hizmet alanı!

Bahçelievler Yenibosna Kuleli Mevkii'nde yer alan arsa İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsanın ihalesi 28 Mayıs tarihinde yapılacak.

satılık ticaret alanı imarlı arsa Haberi

satılık ticaret alanı imarlı arsa

Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığı, Sakarya Erenler Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İkinci derece ticaret alanı imarlı arsa 9 bin 348 metrekare alana sahip. Metrekare fiyatının 1.300 TL olarak belirlendiği arsa yatırımcıların da radarına girdi.

Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 12 milyon 153 bin 453 TL, geçici teminat bedeli ise 365 bin TL olarak belirlendi. 

Merakla beklenen ihale 9 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00 de Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek.
 

TAŞINMAZ SATILACAKTIR
Sakarya İli Erenler Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Belediyemize ait, aşağıda mevkii, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı, 1 adet parsel, 09.08.2022 Salı günü, saat 11:00 de, Belediye Encümeni huzurunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a. maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışı ihalesi yapılacaktır.
İlgili Müdürlük : Mali...