21 / 05 / 2024

satış ekibi prim sistemi

satış ekibi prim sistemi

Vatan gazetesi yazarı Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, konutta ödeme planlarının çeşitlendirildiği bayram kampanyalarının yapıldığı bugünlerde satış ofislerinde başarıyı sağlayacak olan satış ekiplerinin motivasyonu hakkında bir yazı kaleme aldı...

Prim borcu olanlara müjde! SGK'dan geriye dönük indirim hakkı kazanacaklar! 

Çalışanlar, emeklilik dönemine daha güvenli bir adım atmak ve vergi avantajlarından yararlanmak kapsamında askerlik ve doğum borçlanması yolu ile prim satın alma fırsatını değerlendiriyorlar.  SGK'nın sağladığı bu imkanlar, sigortalılara emeklilikte ek bir güvence ve vergi avantajları sağlamaktadır.

“EYT nedeniyle satılık” furyası başladı!  Cep telefonunu satan da var, evine ilan açan da!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi milyonların emeklilik hayalini gerçeğe dönüştürme fırsatı verdi.  Prim gün eksiği olanlardan bazı vatandaşların ise borçlanma yaparak bir an önce emekli olabilmek için internette çeşitli eşyalarını satışa çıkardığı görülüyor.

TMO buğday satış fiyatları ne kadar oldu 2022? TMO prim desteği kaç TL?

Buğday satış fiyatları 2022 üreticiler tarafından araştırılıyor. İşte 2022 TMO buğday satış fiyatı!

SGK’dan satılık kelepir garajlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) “garaj” satmaya hazırlanıyor. SGK prim borçlarının ödenmemesi nedeniyle haczettiği garajları 14 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkaracak.

The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı!

Ankaralı Besa Grup da Bodrum’u radarına aldı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen The BO Viera’nın yüzde 25’i satıldı. Salih Bezci, “Projemiz tamamlandığında yüzde 25 prim yapacak” diye konuştu. 

216 Koru Plus satışta! 295 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

216 Yapı, Çekmeköy Taşdelen’de hayata geçirdiği yeni projesi 216 Koru Plus'ı satışa çıkardı. Yatırımcılarına yüksek prim vaat eden projede daire fiyatları ise 2+1’ler için peşin 295 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

216 Koru Plus’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

216 Yapı’nın yeni projesi 216 Koru Plus ön satış dönemi başladı. Yüksek prim vaat eden projede fiyatlar 295 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

Colorist Şile'nin tamamı 7 ayda satıldı!

CFR Yapı imzası ile hayata geçirilen Colorist Şile projesinin tamamı 7 ay gibi kısa bir sürede satıldı. Projenin satış ekibi içi 20 Ekim'de ödül töreni düzenlenecek.

ODE Yalıtım İstanbul ekibi satışın sırlarını anlattı!

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, üç gün süren 2017 Satış Eğitim Toplantısı’nı Çorlu fabrikasında düzenledi.

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Avrupa Konutları Atakent 4’ün yarısı satıldı!

Mayısta satışa çıkan Avrupa Konutları’nın son halkası Atakent 4 projesinin 5 ayda yüzde 50’si satıldı. Süleyman Çetinsaya, “Proje bittiğinde yüzde 35 prim yapacak. Bölge geleceğin Bağdat Caddesi olacak” diye konuştu

Başarılı satış ekibi kurmanın 6 yolu!

Ayşen Laçinel, “İşletmelerde, pazarlama ve satış bölümündeki çalışan ekibin, motivasyonu, fark edilmeleri ve hedefe yönelik odaklanmaları; doğru- etkili bir prim sistemi ve ödüllendirme uyarı sistemleriyle gerçekleşebilir” diye konuştu.

satış ekibi prim sistemi Haberi

satış ekibi prim sistemi


Uzun yıllar herkesin tatil yaptığı günlerde çalıştım. Satış ofislerindeki arkadaşlarım bilir bayram, yılbaşı, hafta sonu bizim için ofislerin en yoğun olduğu günlerdir. Bütün ekipte bir burukluk olsa da özellikle bayramlar satış ekibinin birbirine bağlılıklarını güçlendirdiği, ekip ruhunun geliştiği günlerdir. Satış ekipleri bu özel günlerde motivasyonla ve bağlılıkla çalışırsa, satışın hızı artar hem firma hem müşteri lehine koşulları avantajlı olur. Bu özel günlerde, ekibin motivasyonunu sağlamak çok kolay olmasa da, satış gerçekleştirmek normal günlere nazaran kolaydır. 



Motivasyon artırılmalı 


Zira eğer bir kişi, ailesiyle geçireceği nadir zamanlarda bir satış ofisine gelmeyi tercüı etmişse o müşteri alıcıdır. O gün olmazsa başka bir gün, başka bir ay, bir yıl sonra ama o müşteri mutlaka bir alıcıdır. Bayramda satış ofislerine gelen bir kişi, projeden yüzde yüz...