12 / 05 / 2024

Satış elemanı nitelikleri

Satış elemanı nitelikleri

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı toplantıda satış elemanlarının eğitimleriyle ilgili bilgiler verdi

İŞKUR açıkladı! Türkiye’de en fazla eleman aranan 10 meslek belli oldu...

İŞKUR'un 2023 İşgücü Piyasası Araştırması sonuçlarını paylaştı. En fazla açık iş olan 10 meslek arasında, makineci (dikiş), garson, satış danışmanı, ahşap mobilya imalat ustası, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, konfeksiyon işçisi, akaryakıt satış elemanı, ark kaynakçısı ve yük taşıma şoförü.

Sakarya Hendek'te 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla 32 gayrimenkul satılıyor! 

Sakarya Hendek Belediyesi, Sakarya ili, Hendek ilçesinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin nitelikleri neler? Büyüklükleri kaç metrekare? İşte detaylar...

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Babacan Yapı eleman arıyor!

Babacan Yapı satış yönetmeni, satış müdürü, satış uzmanı, hakediş ve kesin hesap mühendisi ve şantiye depo sorumlusu bölümlerinde çalışacak eleman arıyor.

AVM'lerin nitelikleri yeniden belirleniyor!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın alışveriş merkezleri için hazırladğı düzenlemede indirimli satışlara standart getirilirken, AVM'lerin nitelikleri yeniden belirleniyor.

Bizim Grup Gayrimenkul satış elemanı arıyor!

Bizim Grup Gayrimenkul konut satışı ve pazarlama konusunda yetiştirilecek satış elemanı arıyor. Başvurular Güneşli Mahallesi Mahmutbey Yolu No:182 Cadde Rezidans satış ofisine yapılıyor.

En fazla eleman arayan sektörler inşaat ve turizm!

Yenibiris.com verilerine göre bu yıl en fazla eleman aranan sektörler yapı-inşaat, turizm ve perakende oldu. Bütün sektörlerde en çok satış temsilcisi arandı...

En çok eleman ihtiyacı duyulan sektörler hizmet ve perakende oldu!

Yenibiris.com ekim ayı istihdam raporunu açıkladı. Rapora göre perakende ile birlikte hizmet, eleman ihtiyacı artan sektörler olarak öne çıktı. Mağaza satış danışmanlığı, satış kadrolarını geçerek en çok ihtiyaç duyulan pozisyon oldu.

Avrupa Konutları Kale ve Eclipse Maslak için satış elemanı aranıyor!

Artaş İnşaat satışları devam eden Eclipse Maslak ve yakında satışa çıkacak olan Avrupa Konutları Kale Topkapı projeleri için gayrimenkul sektöründe deneyim sahibi satış elemanı arıyor.

Delta İzsiz Holding satış ofislerinde çalışacak eleman arıyor!

Delta İzsiz Holding gayrimenkul satış alanında deneyimli, bölgesinde emsali olmayan projelerin satış ofislerinde çalışacak ve de 20 ila 45 yaş aralığında çalışma arkadaşlarını bünyesine katacak.

Alman İnşaat satış elemanı arıyor!

Alman İnşaat; Gebze-Çayırova lokasyonunda yer alan konut projesinde görev alacak bayan satış sorumlusu arıyor. En az 2 yıl satış konularında deneyimi olan ,tercihen konut projeleri satışında deneyimli olan takım arkadaşları aranıyor...

Delta Proje İnşaat ve Ortakları eleman arıyor!

Delta Proje İnşaat ve Ortakları satış departmanında ve inşaatta çalışacak eleman arıyor...

BBGroup Homes satış pazarlama bölümüne eleman arıyor!

BBGroup Homes müşteriye sunacağı proje hakkında bilgi sahibi olmak ve müşteri ihtiyacına göre konutları müşteri beğenisine sunabilecek satış pazarlama bölümüne eleman arıyor

Satış elemanı nitelikleri Haberi

Satış elemanı nitelikleri


Şua İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Ahmet Sarıcalı'nın konuşması:


Biz 93 yılında başladık. Ben kendim buradaki arkadaşlarla beraber devremülk satarak başladık bu işe. Ve biz bu işin eğitimini İngiltere'den Türkiye'ye roadshowa gelen bir ekipten aldık.


Türkiye’de İstanbul'da Ankara'da ve İzmir'de ve Kanarya Adaları'nda devremülk satıyorduk. O zaman Kanarya Adaları'na uçak seferi bile yoktu Türkiye'den. 10 bin pounda 1 haftası... Ve insanlar kapış kapış alıyordu. 20 sene 30 sene gidip tatil yapacaklar. Sadece uçak masrafı 10 bin pounddu zaten o zamanlar. 

Biz inanılmaz bir eğitim aldık. Hakikatten sıcak satışta çok iyi eğitim aldık. Biz zaten kendimizi daha çok işin satış tarafında yetiştirdik. Pazarlama değil de satışa daha yatkınız. Pazarlama bambaşka bir şey. Şu anda geldiğimiz pozisyona baktığımızda bizde o zamanlar 20 21 yaşlarındaydık. Üniversiteyi...