12 / 05 / 2024

satış kooperatifi

satış kooperatifi

Borç batağındaki tarım satış kooperatifleri ve birlikler, devlete olan borçlarının silinmesini istiyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ise borç faizlerinin silinmesi veya vadelendirilmesi üzerinde çalışıyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

O ildeki 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde: Metrekare fiyatları 2 bin TL!

S.S. Karaman Esnaf Ve Sanatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Karaman ili, Merkez ilçesi, Kırbağı Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsa satılıyor. Peki Karaman Kırbağı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

Ucuz gıda daha çok kişiye ulaşacak! Tarım Kredi ürünleri artık bakkallarda da satılabilecek

Tarım Kredi Kooperatifi ürünlerinin KOOP Market adı altında bakkallarda da satılma projesi için protokol imzaları atıldı. İlk etapta 6 şehirde hayata geçirilecek olan projede artık Tarım Kredi ürünleri KOOP Market adı altında bakkallarda üstelik aynı fiyattan satılacak.

Aynes Gıda'nın devri onaylandı! İşte satın alan şirket

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Aynes Gıda'yı, KDV dahil 926 milyon 89 bin TL tutarındaki satış bedelini tahsil ederek Tarım Kredi Kooperatifi'ne sattı.

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir'deki 10 adet gayrimenkulü satıyor! 5 bin TL'den başlıyor!

Tarım Kredi Kooperatifi Eskişehir2de 10 adet taşınmaz satacağını ilan etti. Peki satışa sunulan gayrimenkullerin fiyatı ne kadar? İşte ilana ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde pek çok ürün indirimli satılmaya başlayacak. İşte o ürünlerin listesi!

Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde ayçiçek yağına 70 liralık indirim! 11 Haziran fiyat listesi

Ayçiçek yağlarının 5 litrelik olanlarında yapılan indirimler vatandaşın mutfak ekonomisine katkı için büyük önem arz ediyor. Tarım Kredi Kooperatifi Marketleri piyasada 199 liraya satılan ayçiçek yağlarında 70 liralık indirim yaptı. Vatandaş almak için market önünde sıraya girdi.

Tarım Kredi Kooperatifi elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı! İşte o iller ve fiyatları

Geçtiğimiz Ocak ayında birden fazla maaş aldığı iddiaları ve uyguladığı politikalar nedeniyle çiftçilerin tepkisini çeken Fahrettin Poyraz'ın görevden alınmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Dikili'de 20.2 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

S.S. Çandarlı Özlem Sahil Arsa ve Konut Yapı Kooperatifi, İzmir ili, Dikili ilçesi, Çandarlı Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı 20 milyon 260 bin TL'ye satıyor...

satış kooperatifi Haberi

satış kooperatifi

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, 2001 krizinden sonra 2007'ye kadar kredi desteği sağlanan tarım satış kooperatiflerinin 1 milyar liranın üzerindeki borcunu yapılandırmaya hazırlanıyor. Ürün alımı için verilen kredilerin 2007'den sonra tahsili bugüne kadar ertelendi. Borcun yarısından fazlası faizleri oluşturunca tahsilâtı kolaylaştırmak adına faizlerin tamamının ya da bir kısmının silinmesi ve vadelendirilmesi gibi seçenekler üzerinde çalışılıyor.


Kooperatifçilik Genel Müdürü İsmail Kalender, Yüksek Planlama Kurumu'ndan onay alan Kooperatifçilik Stratejisi ve Eylem Belgesi'yle tarım satış kooperatiflerinin yeni bir finansman modeline kavuşturulacağını kaydetti. Kalender, "Borçlar silinecek mi vadelendirilecek mi buna siyaset karar verecek. Birliklerin beklentisi borcun tamamen silinmesi ancak bu hiç yapılamadı." dedi. Türkiye'nin 57 ilinde 322 tarım satış kooperatifi bulunuyor. 17 de tarım satış kooperatifleri birliği faaliyet gösteriyor. Tarım satış kooperatiflerinden en başarılı olan...