17 / 05 / 2024

satış küpü kürşat tuncel

satış küpü kürşat tuncel

Kürşat Tuncel'in başında olduğu Satış Küpü ekibi, Stüdyo 24 projesine danışmanlık hizmeti vermeye başlıyor...

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Kırıkkale'de 8.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

T.C. Kırıkkale İcra Dairesi, Kırıkkale ili, Merkez ilçesi, Hacılar Mahallesi, 137 ada 14 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 8 milyon 936 bin 850 TL'ye satıyor...

Konutta 1,5 milyon adetlik satışla tüm zamanların rekoru kırıldı!

Türkiye geneli konut satışında geçen yıl 1,5 milyon adetle tüm zamanların yıllık rekoru kırıldı. Sektör temsilcileri, bu rekora en büyük katkının "yeni normale geçiş sürecinde kamu bankalarınca başlatılan düşük faizli destek kredisinin" sağladığını belirtiyor.

Konut satışlarında 2017'nin rekoru kırılacak!

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Bu yıl, " 2017'de tüm zamanlarda kırılan 1 milyon 409 bin konut satış rakamının geçilerek yeni bir rekora imza atılacağına inanıyoruz" diyen Çetinsaya, konut projelerine de değindi.

Pandemide yeni bir satış rekoru kırılacak! 

8. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde konuşan İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım pandemi döneminde yeni bir satış rekorunun kırılacağını açıkladı. 

128 bin satış gerçekleşirse 2017'nin rekoru kırılacak!

2020'de konut satışı rekoru kırılacağı öngörülüyor. Kamu bankalarının Haziran-Ağustos arasındaki faiz indiriminin katkısıyla satışlar 10 ayda 1 milyon 280 bin 852 oldu. 2017'deki tarihi rekorun kırılması için ise iki ayda 128 bin konut satılması yeterli.

Konut satışlarında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Temmuz ayında konut satışlarında 229 bin 357 adetle tüm zamanların aylık rekoru kırıldı. Kamu bankalarının düşük maliyetli destekleri de bugüne kadar görülen en yüksek ipotekli satış rakamını da getirdi.

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kırıkkale'de Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı!

Kırıkkale Balışeyh ilçesine bağlı Işıklar köyünde inşa edilecek Beton Santrali ve Kilit Parke Üretim Tesisi'nin temeli atıldı.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

satış küpü kürşat tuncel Haberi

satış küpü kürşat tuncel


Kürşat Tuncel ve ekibi tarafından kurulan Satış Küpü, Cathay İleri Projeler, TOKİ, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama ortaklığı ile hayata geçirilen Stüdyo 24 projesine danışmanlık hizmeti...