08 / 05 / 2024

satıştaki fabrikalar

satıştaki fabrikalar

Türkiye'de satılık 205 fabrika ve fabrika binası mevcut. Bölgelere göre açıklanan yeni teşviklerden, bu fabrikaları satın alanlar da faydalanabiliyor...

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İBB'den megakentin göbeğinde dev satış! Beşiktaş'taki turizm ve ticaret imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Beşiktaş Dikilitaş'ta yer alan zemin altı katlı otopark, zemin üstü turizm+ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Beşiktaş Dikilitaş'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

İBB Beşiktaş'taki 2 bin 882 metrekarelik arsayı satıyor! Arsaya biçilen değer tam 518 milyon 760 bin TL!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beşiktaş Dikilitaş'taki arsayı 518 milyon 760 bin TL bedelle satışa çıkardı.

‘Para kazanmak için bu kadarı da yapılmaz’ dedirten hile! Vatandaşa sucuk diye ot yedirmişler!

İstanbul’un 39 ilçesinden satıştaki sucuk örneklerini toplayarak laboratuvar ortamında inceleyen gıda denetçileri, inanılması güç gerçeği ortaya çıkardı. Hayvansal hücre bulunmayan  ve sadece ot ile üretilmiş sucuklar olduğu tespiti şoke etti.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Amiral gemilerine göz kırpan Reeder P13 fırsatını kaçırmayın! Carrefor'dan büyük tasarruf... 28 Aralık fiyat listesi

Reeder P13 Blue Max Pro tam bir fiyat performans ürünü. Barındırdığı özellikler ve bu özelliklere binaen satıştaki fiyatı karşılaştırıldığında kullanıcıyı her alanda memnun eden bir cihaz. CarrefourSA Kart'a Özel  %22 Tasarruf ettiren imkanı kaçırayın. Peki Reeder P13 Blue Max Pro fiyatı ne kadar?

Sabancı Holding'ten sürpriz satış kararı! O fabrikaları elden çıkaracak

Konut sektöründe artan maliyetlere paralel olarak çimento sektöründe satışların düşmesi Sabancı Holding'e iki fabrikayı satma kararı aldırdı. Holding iştiraki Çimsa, Kayseri ve Niğde'deki çimento fabrikalarını satışa çıkardı. İşte detaylar...

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor! 

İBB, Beşiktaş'taki Swissotel arazisini satışa çıkarıyor. Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, bugünkü köşesinde, Beşiktaş'taki Swissotel The Bosphorus arazisinin serüvenini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

Irina Shayk New York'taki dairesini satıyor!

Ünlü model Irina Shayk, 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle satın aldığı New York’taki lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satışa sundu.

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın 9 ildeki taşınmazı 41.7 milyon TL'ye satıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları'na ait çok sayıda kentteki gayrimenkulün satışı gerçekleşti 

Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı!

Kolorado’ya taşınma kararı alan Hilary Swank Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı...

satıştaki fabrikalar Haberi

satıştaki fabrikalar

FABRİKA ve fabrika binalarına da teşvik geliyor. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, bu doğrultuda kararname hazırlandığım, atıl fabrika ve fabrika binalarının da ekonomiye kazandırılacağını açıkladı. Kararname çıktığında satın alnan fabrika binaları da sabit sermaye sayılacak.

Evet, hükümet atıl kalan ve kullanılmayan binaları da teşvik kapsamına almaya hazırlanıyor. İnşa edilmesine rağmen kullanılmayan fabrika binaları, teşvik kapsamında sabit sermaye tutarına dahil edilebilecek.

Atıl fabrika binaları daha önce kullanılsa bile teşvikte yatırım katkı oranına dahil edilemiyordu.

Kararname çıktığında bütün yatırım bölgelerinde tamamlanmış ancak kullanılmayan fabrika binaları teşvik belgesi kapsamına alınacak.

inşa amacı farklı olsa bile teşvik kapsamındaki hizmet için kullanılmak üzere alınan binalar ya da ortaklardan birinin şirkete sattığı binalar da teşvik belgesi kapsamında olacak. Bina ile arsanın değerleri mahkeme kararıyla ayrıştırılacak. Böylece binanın değeri de yatırım...