18 / 05 / 2024

satlık beyoğlunda apartman

satlık beyoğlunda apartman

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

1932 yılında Teşvikiye'de bir apartman 84 bin liraymış!

14 mart 1932 tarihli Cumhuriyet Gazetesi'ne Emlak ve Eytam Bankası tarafından verilen ilanda Beyoğlu Teşvikiye Mahallesi Kağıtane Caddesinde yer alan aprtman 84 bin liradan açık arttırmaya çıkacakmış.

Kentsel dönüşüm çalışmaları konutların perişanlığını gözler önüne seriyor... Bina yıkıldı; yan apartman duvarsız kaldı

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yıkım sırasında, yan binanın duvarının olmadığı ortaya çıktı. 

Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı onaylı projelere aykırı yapılmış!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'daki Serin 2 Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanın onaylı projelere aykırı yapıldığı belirlendi. İşte o rapor...

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Adana'da depremde yıkılan Zeray Apartmanı'nı yapan kooperatifin kurucusu ve fenni mesulüne dava!

Adana'da Zeray Apartmanı'nın depremde yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, binayı yapan kooperatifin kurucuları arasında yer alan tutuklu Şevik ile firari fenni mesul inşaat mühendisi Çampınarı hakkında dava açıldı.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Beyoğlu'nda 20 milyon TL'ye icradan satılık apartman ve arsası!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Kemankeş Mahallesi, 86 ada 30 parselde yer alan apartman ve arsasını 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında tutuklu sanık kalmadı! 

İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na yönelik devam eden davada tutuklu yargılanan sanık için şartlı tahliye kararı verildi.

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı davasında yeni gelişme!

Ekim 2020'de meydana gelen depremde yıkılan ve 30 kişiye mezar olan Emrah Apartmanı'na yönelik açılan davada binanın müteahhidi olan sanık, asıl müteahhit olmadığını dile getirdi. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'na ilişkin iddianame hazırlandı!

İzmir'de, geçtiğimiz sene yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na ilişkin hazırlanan iddianamede apartmanın projelendirmedeki eksiklikler, malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik yanlışları sebebiyle yıkıldığı belirtildi.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı sorumluları için istenilen cezalar belli oldu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen depremde 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları için 2 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Elazığ depreminde yıkılan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısına çıktı!

24 Ocak'ta meydana gelen Elazığ depreminde yıkılan ve 14 kişiye mezar olan Dilek Apartmanı'nın sorumluları hakim karşısında çıktı. Sanıklar hakkında 210'ar yıl hapis cezası istendi. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'nın müteahhiti 'Yıkılacak' demiş!

İzmir depreminde yıkılan ilk bina Bayraklı'da Hayrettin Uzun'un inşa ettiği Emrah Apartmanı'ydi. Hayettin Uzun'un inşa ettiği bina iki torunu ve gelinine mezar oldu.

satlık beyoğlunda apartman Haberi

satlık beyoğlunda apartman

İstanbul Dördüncü İcra Dairesinden:


Tamamına 84.000 lira kıymet takdir edilen Beyoğlu'nda Teşvikiye Mahallesi'nde Kağıtane caddesinde atik 29 mükerrer cedit 89/7 numaralı apartmanın tamamı.


14/4/1932 tarihine musadif perşembe günü öğleden sonra saat 14 ten 16 ya kadar İstanbul İcra memeurluğunda satılacaktur.


Satış şartnamesi 2/4/1932 tarihinde panhaneye talik olunacaktır. Arttırma Emlak ve Eytam Bankası kanununa tevfikan bir defa olup en ziyade arttıranın üstünde kalacaktır. Arttırmaya iştirak için yüzde yedi teminat akçesi lazımdır. Alacaklıların ve irtifak hakkı sahiplerinin bu haklarını ve hususile faiz ve masarife dair olan iddialarını ilan tarihinde itibaren yirmi gün içinde bildirmeleri lazımdır.


Aksi halde tapu siciliyle sabit olmayanlar satış bedelinin paylaşmasından hariç kalırlar. Alakadarların icra ve iflas kanununun 119'uncu maddesine göre tevfiki hareket etmeleri lüzumu ve müterakim vergi ve belediye vakıf icaresi...