29 / 04 / 2024

şato fiyatları

şato fiyatları

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek..

Konut fiyatlarındaki gidişat ne olacak? İstanbul’da daire mi, İskoçya’da şato mu, Manhattan’da gökdelen mi?

Sosyal medyada İskoçya’da bir şato ilanı ile İstanbul’daki bir daire ilanı oldukça fazla paylaşıldı. Peki konut fiyatları ne olacak? Ev alacaklar beklemeli mi? Yatırımcılar ne yapmalı? İşte detaylar...

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ

Koronavirüs Fransız şatolarını da vurdu! Fiyatlar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, Avrupa'daki emlak fiyatlarını da oldukça etkiledi. Fransa'daki şato ve malikanelerin fiyatları, virüs sebebiyle yüzde 15 ile yüzde 30 arası ucuzladı.

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını artıracak!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, demir fiyatlarının artmasını değerlendirdi. Baran, "Demirde fiyat arttıkça inşaat sektöründe de tansiyon yükseliyor" diye konuştu.

1990 yılında villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış!

1990 yılında İstanbul'da villa merakı nedeniyle fiyatlar astronomik rakamlara ulaşmış. Boğaz'daki lüks villalar 2-4 milyar lira arasında satılıyormuş. Boğaz'daki bir villaya ödenen para ile Fransa'da 7 şato satın alabilmek mümkünmüş.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı faturaları ATO tarafından onaylandı!

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın inşaat, mekanik, elektrik gruplarındaki yaklaşık 300 kalem ürün ve imalatın faturaları ve rayiç fiyatlarının Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından onaylandığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın faturalarına ATO onayı!

Tüm Kamu Kurumlarının olduğu gibi Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın faturaları da ATO'nun onayına sunuldu.Cumhurbaşkanlığı Hizmet Binası'nın inşaat, mekanik, elektrik gruplarındaki ürün ve imalatlarının faturaları ve rayiç fiyatları ATO tarafından onaylandı.

İskoçya'da 9.3 milyon dolara şato satılıyor!

İskoçya'da lüks konut tüketiminde fiyatlar son yılların en düşüğünde. Bu da 'şato avcıları'nın işine geliyor. Şatolar arasında en gözdesi Dall House. Şatonun fiyatı ise 9.3 milyon dolardan açılıyor..

Konut fiyatlarının yükselmesinin nedeni krizin atlatılması mı

Adana Ticaret Odası (ATO) İnşaat  Meslek Komitesi Başkanı Halil Avcı, konut fiyatlarında artışın dikkati çekici  boyutlarda gerçekleştiğini belirterek, 'Fiyatlardaki yükseliş öncelikle krizin  atlatılmasından kaynaklandı' dedi

İngiltere'de ev fiyatlarındaki düşüş yatırım fırsatı oldu

Taçlan Topal, Türk firmalarının, krizde İngiltere'deki emlak fiyatlarının düşüşünü fırsat olarak gördüklerini söyledi

Kriz caddelerin metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Küresel ekonomik kriz, dünyanın en pahalı alışveriş caddelerindeki metrekare kira fiyatlarını düşürdü

Konut fiyatları yükselecek mi?

Emlak uzmanı Tebernüş Kireçci, Başlama Vuruşu programında konut fiyatları için öngördüklerini açıkladı

Konut fiyatlarının istikrarlı hale gelmesi bekleniyor!

2009 ikinci yarı Türkiye gayrimenkul piyasaları raporuna göre yatırımcı güveni geri geldiğinde konut fiyatları istikrarlı hale gelecek

şato fiyatları Haberi

şato fiyatları

Londra’daki evlerin ateş pahası olduğu herkesin malumu. Peki Fransa’da yer alan bir şatonun Londra’daki evlerden daha ucuz olduğunu söylesek.


46 hektar alana sahip, 14 yatak odalı, havuzlu  şatonun  fiyatı ise sadece 2,8 milyon TL. Dordogne vadisinde yer alan şato, havalimanına 15 dakika uzaklıkta. 13. yüzyılda inşa edilen şato şimdiye kadar 2 restorasyon geçirmiş. Mülke sahip olmak isteyenler pazarlık payına da sahip olacak. LuxuryEstate.com sitesinden satışa çıkan şato hakkında bilgi veren sitenin sözcüsü, “Şatoda büyük bir mutfak, şömineli devasa oturma odaları, yatak odaları, banyo ve tuvaletler var.”...