20 / 05 / 2024

satranç dehaları

satranç dehaları

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı. Sporclar aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret etti.

Kanal İstanbul Akdeniz'de dengeleri değiştirecek mi? 

Yunan Ekathimerini gazetesi'nde Stavros Tzimas imzalı yazıda Kanal İstanbul projesi masaya yatırıldı. “Boğaziçi satranç tahtasında Türk hamlesi” başlıklı yazıda, Kanal İstanbul analizi yapıldı...

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

Mimar Sinan vefatının 431'nci yıl dönümünde Edirne'de anılacak!

Dünya mimari tarihinin en büyük dehalarından olan başmimar Mimar Sinan'ın 431. ölüm yıldönümü sebebi ile Edirne'de TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği'nce 9-13 Nisan tarihlerinde bir etkinlik gerçekleştirilecek. 

Satranç Yapı İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satranç Yapı İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Celal Sel ve Serkan Aykul ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bolu'da satranç parkı açılıyor!

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

Onur Park Life İstanbul'un ilk etabı 2018'de teslim!

Onur Park Life İstanbul, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Satranç Turnuvasına katılan velilere hafta sonuna özel bir kampanya düzenledi…

Yalova golf sahası inşaatı başladı!

Yalova Belediyesince Osmanlı Parkı içerisinde mini golf sahasının yapımına başladı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Daha önceden açılışını yaptığımız satranç parkımızdan sonra halkımızı farklı bir oyun alanıyla daha buluşturuyoruz. Osmanlı Parkı içerisinde yer alacak olan mini golf sahasının y

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Türkiye'nin ilk santranç parkı Yalova'da açılıyor!

Türkiye Satranç Federasyonu’nun (TSF) işbirliğiyle Yalova Belediyesi tarafından yapılan Türkiye’nin ilk satranç parkı açılacak.

Home Store yeni mağazasını Nişantaşı'nda açtı!

Seçkin tasarım anlayışının müptelası olduğunun Home Store, yeni mağazasıyla Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki yerini alıyor. Stil sahibi olmanın satrançta başarılı olmak kadar strateji gerektirdiği moda oyunu içinde siz de yerinizi alabilirsiniz.

Ankara'ya Satranç Müzesi kurulacak!

Ankara Kültür ve Turizm il Müdürü Doğan Acar, "Ankara'da 55 müze var. Bir yeni müzemiz daha açılıyor. 12 Ekim'de Ankara'da Satranç Müzesi açılacak.

Sky Bahçeşehir adres!

Sky Bahçeşehir adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yüzme havuzu, oyun alanları, sauna, hamam, fitness, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı yer alıyor...

satranç dehaları Haberi

satranç dehaları

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sponsorluğunu üstlendiği yerel ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularını ağırladı.Aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret eden sporcular, başarılarının gururunu Seramiksan ailesiyle paylaştı.

Seramiksan'ın, spora olan desteği voleybolun ardından satranç alanında da devam ederken, sponsorluk desteği verdiği Turgutlu merkezli DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcularının uluslararası ve yerel turnuvalarda 2014 yılında kazandığı başarılar gurur kaynağı oluyor. Aileleriyle birlikte Seramiksan fabrikasını ziyaret eden sporcular, başarılarının gururunu Seramiksan ailesiyle de paylaşırken, ilerleyen dönemde çok daha büyük başarılara imza atacaklarına dair söz verdiler.


DEHA Satranç Eğitim Merkezi sporcusu Defne Kebapçı, bu yıl 8 Yaş Kızlar Kategorisi 'de Avrupa 10'uncusu olarak çok büyük bir başarıya imza atarken, farklı yaş kategorilerinde Manisa il genelinde yıl içinde kazanılan toplam 14 dereceyle...