16 / 05 / 2024

Satranç Turnuvası Fetih Kupası 2014

Satranç Turnuvası Fetih Kupası 2014

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Fatih Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Temsilciliği iş birliğiyle, 1453 sporcunun katılımıyla düzenlenen "Satranç Turnuvası Fetih Kupası" başladı...

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tetra Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsame Çelik, Fetih Hamza Civelek, Hakkı Enes Sönmez ve Oğuzhan Sina Kaya ortaklığında kuruldu.

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Konya'da yüzde 20 peşinat ve 24 ay taksitle arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Fetih Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış bedelleri 15 milyon TL ile 18 milyon TL arasında değişiyor.

Üsküdar'ın 8 mahallesindeki riskli yapılara ilişkin plan notu ilavesi askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, 1/5000 ölçekli Merkez, Örnek, Esatpaşa, Fetih, Altunizade, Kısıklı, Bulgurlu Mahalleleri ile Ünalan Mahallesi ve Güneyi Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 15.10.2021 tasdik tarihli Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyhan Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Fetih Yılmaz tarafından kuruldu.

Filistin'den uluslararası topluma yıkımların durdurulması çağrısı!

Filistin Ulusal Kurtuluş Hareketi Fetih'in Merkez Komite Üyesi ve Filistin Sivil İşler Genel Kurulu Başkanı Hüseyin eş-Şeyh gerçekleştirilen yıkımların durdurulması için uluslararası topluma çağrı yaptı...

Konya Karatay'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık sanayi tesisi!

T.C. Konya 4. İcra Dairesi, Konya ili, Karatay ilçesi, Mezbaha Fetih Mahallesi, 31274 ada 4 parselde yer alan sanayi tesisini 11 milyon 850 bin TL'ye satıyor...

Eyüpsultan'da 26.1 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'un her karışı sevgiyle imar edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam gerçekleştirilen "Fetih Şöleni" etkinliğinde yaptığı konuşmada, "İstanbul'un yedi tepesine yedi kandil yaktık, boğazına gerdanlıklar taktık. Her karışını sevgiyle suladık, imar ettik" diye konuştu....

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Kanal İstanbul Akdeniz'de dengeleri değiştirecek mi? 

Yunan Ekathimerini gazetesi'nde Stavros Tzimas imzalı yazıda Kanal İstanbul projesi masaya yatırıldı. “Boğaziçi satranç tahtasında Türk hamlesi” başlıklı yazıda, Kanal İstanbul analizi yapıldı...

MESA Golf Cup Turnuvası sona erdi!

Kemer Country Golf Kulübü’nde iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerinin katıldığı MESA Golf Cup Turnuvası, dün yapılan müsabakalarla sona erdi.

Ataşehir'deki mülkiyet problemi çözülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Önümüzdeki hafta temel atacağız. Kartal'daki kardeşlerimizin evlerini yapacağız. Gelin aynısını Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinde yapalım" dedi...

Satranç Turnuvası Fetih Kupası 2014 Haberi

Satranç Turnuvası Fetih Kupası 2014

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, 1453 sporcunun katılımıyla düzenlenen "Satranç Turnuvası Fetih Kupası" başladı. 


Fatih Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul Temsilciliği iş birliğiyle, Mimar Sinan Stadı'nda gerçekleştirilen turnuvada, sporcular 7 kategoride mücadele edecek. 


Satrancın genç nesiller arasında öğrenilmesi ve yaygınlaşmasını teşvik amacıyla düzenlenen etkinlikte, 1 başhakem, 7 başhakem yardımcısı ve 50 hakem görev yapacak. 


Turnuvaya katılan tüm sporculara madalya, kendi kategorisinde dereceye giren ilk 3 sporcuya ise kupa takdim edilecek. "Büyükler A" kategorisinde dereceye giren ilk 10 yarışmacıya para ödülü, "Büyükler B" ve "Gençler" kategorilerinde dereceye giren ilk 3 yarışmacıya da çeşitli hediyeler verilecek. 


Eleme usulüyle gerçekleştirilen turnuva, yapılan final karşılaşmalarıyla sona...