05 / 05 / 2024

Sava Gayrimenkul Kimin

Sava Gayrimenkul Kimin

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Ea Savaş Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Savaş tarafından kuruldu.

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydz Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savaş Yıldız tarafından kuruldu.

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Kokon Collection İnşaat Mobilya Otomotiv Gayrimenkul Tekstil Gıda Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sinem Savaşçı tarafından kuruldu.

Kasalar Otelcilik Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasalar Otelcilik Gayrimenkul Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cengiz Aslan, Necatin Aslan ve Zerrin Savaşoğlu ortaklığında kuruldu.

Rus savaşı Türkiye'deki emlak sektörünü sarsacak!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın etkileri kendini göstermeye devam ediyor. Yaptırımlara uğrayan Rusya en son swift sisteminden çıkarıldı. Bu durum Rusya yurt dışı ile yaptığı ticareti kısıtlatacak. Peki Rusların Türk gayrimenkul yatırımları nasıl bir boyut alacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Tykartal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tykartal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Previllage Red Gayrimenkul Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kâğıthane'de  100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Coşkun tarafından kuruldu.

Terra Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Terra Grup Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrak Savaş tarafından kuruldu.

Sava Gayrimenkul Kimin Haberi

Sava Gayrimenkul Kimin

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından kuruldu. 

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRIMENKUL DANISMANLIGI a-) Sirket ; bina,arsa ve araziler ile teçhizatın degerlemesini mevzuatın öngördügü sekilde standart rapor halinde ayrıntılı olarak hazırlayarak talep eden ilgilikisi ,kurum ve kuruluslara sunabilir bu kisiler adına her türlü kontrol ve uygulama hizmetlerini üstlenebilir. b-) Sirket gayrimenkullerle ilgili piyasa arastırması, fizibilite çalısması, gayrimenkul ve buna baglı hakların hukuki dururmunun analizini,bos arazi ve gelistirilmis proje degeri analizi, en yüksek ve en iyi kullanım degeri analizi gibi alanlarda danısmanlık hizmeti verebilir. c-) Sirket amaç ve konusunu gerçeklestirebilmek için , gerekli makine, teçhizat ve donanımı, araç ve....... anasözleşmesinde...