01 / 05 / 2024

Savanda Göletidolgu imalatı

Savanda Göletidolgu imalatı

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'de inşa edilen Kemalpaşa Savanda Göleti'nin gövde dolgu imalatı tamamlandı. Çalışmaların hızla devam ettiği projenin tamamlanmasıyla bin 630 dekar zirai arazi suya kavuşacak.

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mags İnşaat Müteahhitlik Gay.Emlak Oto.Tarım Gübre Mermer İmalat Üretim İth.İhr.Paz.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gençoğlu tarafından kuruldu.

İş fırsat arayanlar dikkat! Baykar'a girmek için bugün son gün

Türkiye’nin savunma sanayi şirketlerinden olan, insansız hava araçları tasarımı ve imalatını gerçekleştiren Baykar Teknoloji, 2023 yılı yaz dönemi staj başvuruları 5 Şubat Pazar günü bitiyor. İşte tüm detaylar...

İmalat sanayinde bir ilk! Üretimin yavaşlama kaydettiği iki sektör belli oldu!

Türkiye imalat sanayi satın alma yöneticileri endeksi (PMI) Ocak’ta 50’nin üzerine çıkarak yılın ilk ayında 11 aydır ilk defa daralma görülmediğini ortaya koydu. İstihdam üst üste üçüncü ayda da artış kaydetti. Üretimin yavaşladığı iki sektörde belli oldu.

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Merkez Bankası açıkladı: kapasite kullanımı arttı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın yaptığı açıklamaya göre imalat sanayinde kapasite kullanım oranı (KKO), önceki aya göre 0,7 puan arttı.

İnşaat sektörüne güven yükselişte!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay heyecanla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri gösteren “Hazır Beton Endeksi” 2022 Mayıs Ayı Raporu’nu açıkladı.

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ngh Toptan Gıda İnşaat Makina İmalat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Damla Rüzgar Güneş Enerji Santralleri Ve Panoları İmalat İnşaat Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Alı Nadrmohammadı Moghad ve Mohammakmahdı Mohsenı ortaklığında kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Ekonomik güven endeksi şubat ayında azaldı!

Ekonomik güven endeksi, ocak ayında 96,2 iken şubatta yüzde 0,5 azalarak, 95,8 değerine düştü. Ekonomik güven endeksindeki düşüş, reel kesim (imalat sanayisi), hizmet ve inşaat sektörü güven endekslerindeki düşüşlerden kaynaklandı.

ABD'de imalat sanayi PMI eylülde yükseldi!

Ülkede imalat sanayi PMI, eylül ayında bir önceki aya göre 0,4 puan artarak 53,5 seviyesinde yükseldi ve 20 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

Steven Mnuchin: Konut satışlarıyla desteklenen bir büyüme göreceğimize inanıyorum!

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, ülke ekonomisinin tarihinin en hızlı toparlanmasını kaydettiğine değinerek, "Üçüncü çeyrekte, güçlü perakende satışları, konut satışları, imalat sanayi büyümesi ve artan ticari faaliyetle desteklenen muazzam bir büyüme göreceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Savanda Göletidolgu imalatı Haberi

Savanda Göletidolgu imalatı


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir'de inşa edilen Kemalpaşa Savanda Göleti'nin gövde dolgu imalatı tamamlandı. Çalışmaların hızla devam ettiği projenin tamamlanmasıyla bin 630 dekar zirai arazi suya kavuşacak.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi Nazarköy Mahallesi'nde Savanda Deresi üzerinde inşası devam eden tesisin gövde dolgu imalatı tamamlandı. Gövde tipi homojen dolgu, talvegden 184 metre yüksekliğinde olan göletin gövde dolgu hacmi ise toplam 259 bin metreküp. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun da yakından takip ettiği Kemalpaşa Savanda Göleti'nin inşaatı tamamlandığında 1 milyon 250 bin metrüküp su depolanarak, brüt bin 630 dekar zirai arazi sulu tarıma kavuşacak. Projenin hayata geçmesiyle tüm bitkiler damlama sulama metoduyla sulanabilecek. Mevcut koşullarda bitki deseninde meyve, sebze ve zeytin bulunan alanda ürün yelpazesi...