15 / 05 / 2024

Savaş Kalemköy

Savaş Kalemköy

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Kalemköy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor! Ev sahibi kiracı savaşı asıl şimdi mi başlıyor? 

Ev sahipleri ve kiracıların zam savaşı hız kesmeden devam ederken 2022 yılında kira artış oranına getirilen yüzde 25 zam sınırı için son tarihin 1 Temmuz 2024 olduğu açıklandı. Peki yüzde 25 zam sınırının sona ermesi neleri değiştirecek?

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

İki büyük dünya devi arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor

Amerika ile Çin arasında yaşanan ‘çip savaşı’ büyüyor. Çip savaşında ABD ve Çin arasında yaşanan gerilim, Çin'in elektronik şirketi Micron'a getirdiği yasakla beraber artarak devam ediyor.

Petrol fiyatları 3 ayın ardından 75 doların altına geriledi! 3 Mayıs 2023 brent petrol fiyatı

Rusya-Ukrayna savaşıyla yükselişe geçen petrol fiyatları 3 ayın ardından tekrar 75 doların altına geriledi. Peki bugün brent petrol ne kadar? 3 Mayıs brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 3 Mayıs 2023 brent petrol varil fiyatı... 

Kabus geliyor: Enerji krizi tavukçuluğu vurdu!

Avrupa’da yaşanan enerji krizi Fransa'da da etkisini gösterirken ülkede tavuk ithalatını yükseltti. Üreticiler yüksek doğalgaz fiyatları nedeniyle civcivleri ısıtmakta zorluk çekerken savaş nedeniyle yükselen enerji ve tahıl fiyatları yerli tavukçuluk sektöründe maliyetleri yüzde 30 artırdı.

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

iPhone'lara taksitli satış geliyor! 32 bin liralık iPhone 13 Pro Max 512 GB Akıllı Telefon kaç taksit olacak?

Dünya devi Apple, Rusya Ukrayna savaşından yüzünden önemli bir pazarını kaybetti. Rusya'da kepenk indiren Apple, rakip firmaların akıllı telefonlarına göre oldukça pahalı sattığı iPhone telefon Macbook bilgisayarları taksitle satma kararı aldı.

Motorin ve benzinde indirim... İşte 21 Mart 1 litre mazot ve benzin fiyat listesi!

Geçtiğimiz haftalarda yükselen Brent petrol fiyatları, motorin ve benzine peş peşe zam gelmesine neden olmuştu. Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yükselen petrol fiyatları, hızla gerilemeye başlamış, benzin ve motorinde de ard arda indirimler gelmişti. İşte benzin ve motorinde 21 Mart fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları düştü mü? İşte 20 Mart 2022 benzin motorin fiyat listesi...

Rusya Ukrayna arasındaki savaş sebebiyle yükselişe geçen petrol, akaryakıt fiyatlarının dalgalı seyiretmesine sebep oldu. Peki 20 Mart 2022 akaryakıt fiyarlarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Petrol fiyatlarına savaş dopingi! 11 yılın en yüksek seviyesini gördü!

Ukrayna ile Rusya savaşı ekonomik piyasayı sarsamaya devam ediyor.  Emtialar rekor üstüne rekor kırıyor. Petrol fiyatları son 11 yılın rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

Rusya-Ukrayna savaşı tüccarı, çiftçiyi ve ihracatçıyı vurdu!

İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı yaptığı açıklamada, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle tarım ürünü ihracatının durduğunu dile getirdi.

Kripto para dünyasında neler oluyor? Hızlı yükselişin ardında savaş mı var?

Kripto para piyasasının ve özellikle lider Bitcoin’in hızlı yükselişinin ardında Ukrayna-Rusya savaşı olduğu düşünülüyor. İşte detaylar…

Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya-Ukrayna savaşı domates, salatalık ve biber fiyatlarını yüzde 30 düşürdü...

Savaş Kalemköy Haberi

Savaş Kalemköy

Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Savaş Kalemköy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta kuruldu. 


Cica İnşaat Emlak Gıda Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c.       Türkiye...