19 / 05 / 2024

savaş ünal kimdir

savaş ünal kimdir

Bu yıl istihdamda inşaat, hizmet ve gıda sektörleri başı çekecek. Savaş Ünsal, "2016 yılında da bu sektörlerin büyüme çizgilerini sürdüreceği ve istihdamın lokomotif sektörleri olacakları görüşündeyiz" dedi.

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu için acele kamulaştırma yapılacak!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kınalı-Çanakkale Otoyolu Başbakanlık Genelgesi yayımlandı!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, Malkara-Çanakkale (1915 Çanakkale Köprüsü Dâhil) Kesimi Projesi için Başbakanlık Genelgesi yayımlandı..

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu halkın görüşüne açıldı!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu, görüş ve öneriler için 10 gün boyunca halkın görüşüne açıldı...

10 soruda Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu!

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yer aldığı Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu'nun ÇED raporu komisyonda 21 Ekim tarihinde onaylanarak 10 gün boyunca görüşe çıktı. Sözcü gazetesi ÇED raporunu inceleyerek otoyol projesini 10 soruda özetledi.

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

savaş ünal kimdir Haberi

savaş ünal kimdir

Eleman.net’in 2015 yılı verilerine göre, yılın en çok istihdam sağlayan üç sektörü güvenlik, hizmet ve gıda olarak sıralandı. Son beş yılın en çok istihdam sağlayan sektörü ise inşaat oldu. Son yıllarda özellikle hizmet, inşaat, eğitim, gıda, perakende, bilişim ve tekstil sektörlerinde önemli bir istihdam açığı gözlemlediklerini ifade eden  Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "2016 yılında da bu sektörlerin büyüme çizgilerini sürdüreceği ve istihdamın lokomotif sektörleri olacakları görüşündeyiz"...