21 / 05 / 2024

Savaş Yavuz

Savaş Yavuz

Erak Dizayn Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Ekal, Savaş Yavuz tarafından 5 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Erdil, Savaş Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Şeker Reis Sokak'ta kuruldu.

Nazım Yavuz: Bitkilendirilmiş çatılar desteklenmeli!

2015 yılında bitkilendirilmiş çatı sektöründe yüzde 20 büyüme bekleyen ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, bitkilendirilmiş çatıların yaygınlaşması için gelişmiş ülkelerde olduğu gibi, yerel yönetimlerce desteklenmesini öneriyor.

Savaş Ünsal: En çok KOBİ inşaat sektöründe!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, küçük ve orta boy işletmelerin (KOBÎ) gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde istihdamı sağlayan grubu oluşturduğunu vurgulamıştı. Eleman.net Murahhas Üyesi Savaş Ünsal, "En çok KOBİ inşaat sektöründe" dedi..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul’un 3. Boğaz Köprüsü olan Yavuz Sultan Mehmet Köprüsü’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Köprünün ayakları ‘A’ şeklini aldı bile. Köprünün inşaat çalışmaları havadan görüntülendi...

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Yavuz Özcan Parkı ve çevre düzenleme ihalesi gerçekleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Yavuz Özcan Parkı içinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) lokalinin yıkımını da içeren eski Özel İdare Alanı Çevre Düzenlemesi ihalesine, 22 firma katıldı.

Yavuz Selim Köşger: Sinop'a Nükleer OSB kurulsun!

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, “Nükleer santral yapımında kullanılacak malzemeler Sinop’ta üretilsin. Bunun için de burada Nükleer OSB kurulmasını istiyoruz. Santralin şehre bir külfeti olacaksa, nimeti de olmalı” dedi.

3'üncü Havalimanı için bankalar kredi savaşına girdi!

Bankalar, 3'üncü Havalimanı'nın finansmanı için adeta savaşa girdi. İş Bankası Genel Müdürü Bali, "Biz teklif verdik ama ondan daha cazip koşullar önerenler olmuş. Süreç devam ediyor" dedi

Tuana Evleri ikinci etap ihalesini Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Cedit Mahallesi’nde yapılan Tuana Evleri’nin ikinci etap çalışması için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi Mustafa Ekşi İnşaat ve Yavuz Dekorasyon ortaklığı kazandı.

Nazım Yavuz: Çatı yalıtımı ile faturalar yarı yarıya düşecek!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz geçtiğimiz 10 yılda yalıtımsız ve hatalı çatıların ülke ekonomisine verdiği zararın 26 milyar TL ' ye ulaştığını belirtti. Yavuz, tüketicileri uyardı...

Nazım Yavuz: Yalıtımsız ve hatalı çatılar ülke ekonomisine zarar veriyor!

Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve yalıtım uygulamalarının standartlara uygun olarak yapılması halinde tüketici bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayacağını vurguladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün kuleleri 300 metreyi aştı!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre inşaatında büyük aşama kaydedilen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Asya ve Avrupa yakalarında 300 metreyi aşan kulelerinin yüzde 90'ı tamamlandı.

Savaş Yavuz Haberi

Savaş Yavuz

Erak Dizayn Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bahadır Ekal, Savaş Yavuz tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. Erak Dizayn Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi hissesinin 3 milyon TL'lik kısmı Bahadır Ekal'e ve 2 milyon TL'lik kısmı ise Savaş Yavuz'a ait. 


Erak Dizayn Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak endüstriyel ve modüler prefabrik yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Erak Dizayn Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Hasköy Keçeci Piri Mahallesi, Aziz Sokak,...