14 / 05 / 2024

saxo bank ingiltere konut krizi

saxo bank ingiltere konut krizi

Saxo Bank, 2015 için Nostradamus'u aratmayacak kehanetlerde bulundu. Bankaya göre 2015'te Rusya iflas edecek, Japonya'da enflasyon yüzde 5 olacak..

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

SAXO Bank emtia başkanı Ole Hansen, Rusya'nın fiyat tavanına tepki olarak üretimi kesmesi halinde piyasanın toparlanacağını ve mevcut seviyelerden düşme olasılığının çok sınırlı bir durumda olduğunu ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Altın için yeni rekor tahmin! Tüm bildiklerinizi unutun! Yer yerinden oynayacak! Altın tam bu kadar olacak!

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ederken SAXO Bank Emtia Bölüm Başkanı Ole Hansen tarafından altın için yeni rekor tahmin geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, bu rakam yeri yerinden oynatacak. İşte altın fiyatları tam bu kadar olacak...

Bankalar kripto para piyasasına giriyor!

Bir bankadan daha kripto para müjdesi geldi. Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev araç hayata geçirecek...

Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir!

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), Türk lirası ve ekonomiye ilişkin süreci ele alışının oldukça iyi olduğunu belirterek, "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir." dedi.

TCMB faiz oranlarını biraz daha düşürebilir!

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Dembik: "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir. Rezerv zorunlulukları da biraz daha düşürebilir" dedi.

İlk katılım bankası olan Kt Bank AG Frankfurt'ta açıldı!

Kıta Avrupası'nın ilk katılım bankası KT Bank AG Frankfurt'ta açıldı. 4.3 milyon Müslüman'ın 45 milyar euro değerinde varlığının bulunduğu Almanya'da hizmet verecek banka, 5 yılda 486 milyon euro aktif büyüklüğe ulaşmayı hedefliyor

Aktif Bank Beşiktaş'ın stadına finansman oluyor!

Geçtiğimiz aylarda Aktif Bank ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe’de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Yeşil GYO, Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırdı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bank Alkhair ile murabaha sözleşmesi görüşmelerinin sonlandırıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Yeşil GYO'nun Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Bank Alkhair ile görüşmelerine son verildiği açıklandı.

Deutsche Bank 200 şubesini kapatıyor!

Almanya’nın ciro ve 98 bin çalışanı ile en büyük bankası olan Deutsche Bank, tasarruf tedbirleri kapsamında 200 şubesini kapatacağını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Aktif Bank'ı satın alacak mı?

Çalık Holding ile Ağaoğlu arasında Aktif Bank için pazarlık yapıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düşerken, UZMANPARA`ya açıklamada bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ağaoğlu "Bırakın görüşmeyi böyle bir düşüncemiz bile yok" dedi.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

saxo bank ingiltere konut krizi Haberi

saxo bank ingiltere konut krizi

Petrolün 80 doların altına ineceğini bir yıl önceden öngören tek banka olan Danimarkalı Saxo Bank, 2015'in en çılgın tahminlerini yayımladı. Saxo Bank'a göre 10 önemli gelişme, 2015'te piyasaları sarsacak. Bankanın Başekonomisti Steen Jakobsen'in 2015 için yorumu ise şöyle: "Zor bir yıl olacak. Enflasyon son yılların en düşük seviyesinde. Bunu faizler ve enerji de izledi. Volatilitedeki eksiklik ve yatırımcının yanlış bir şekilde piyasalara oluşturduğu güven 2015'te hayal kırıklığı yaşatacak. 2014'ün Ekim ayında ilk sinyalleri aldık. Bu şekilde devam ederse lunaparktaki hızlı trene binmiş gibi olacağız." 


1-Rusya iflas edecek 

Petrol fiyatlarındaki düşüş ve finansal ambargolar Rusya ve büyük şirketlerindeki baskıyı artıracak. Ülke temerrüde düşecek. 1998'dekine benzer bir süreç yaşanacağı belirtilirken, ülkenin geleceği de Ukrayna'daki diplomatik çözüme bağlı olacak. 


2-Volkanik patlama Avrupa tarımını vuracak

1783'teki Laki...