17 / 05 / 2024

Saxo Bank kripto para

Saxo Bank kripto para

Bir bankadan daha kripto para müjdesi geldi. Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev araç hayata geçirecek...

Dünyaca ünlü ekonomist açıkladı! Altın ve dolar 2023'te ihya edecek

SAXO Bank emtia başkanı Ole Hansen, Rusya'nın fiyat tavanına tepki olarak üretimi kesmesi halinde piyasanın toparlanacağını ve mevcut seviyelerden düşme olasılığının çok sınırlı bir durumda olduğunu ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Altın için yeni rekor tahmin! Tüm bildiklerinizi unutun! Yer yerinden oynayacak! Altın tam bu kadar olacak!

Son dakika altın fiyatları yükselmeye devam ederken SAXO Bank Emtia Bölüm Başkanı Ole Hansen tarafından altın için yeni rekor tahmin geldi. Tüm bildiklerinizi unutun, bu rakam yeri yerinden oynatacak. İşte altın fiyatları tam bu kadar olacak...

Bank of America'dan kripto para uyarısı!

Bank of America stratejistleri son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar, teknoloji hisseleri, paladyum ve tarihi olarak riskli varlıklarda balonun eş zamanlı şekilde patladığını bildirdi.

Kripto paralar küresel bir finans krizi çıkarabilir!

İngiltere Merkez Bankası’nın (Bank of England) başkan yardımcısı Sir Jon Cunliffe, kripto paraların değerinde sıfırı görecek büyük bir çöküşün “kesinlikle makul bir senaryo” olduğuna vurgu yaptı. 

Bankalar kripto para piyasasına giriyor!

Bir bankadan daha kripto para müjdesi geldi. Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev araç hayata geçirecek...

Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir!

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Christopher Dembik, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasının (TCMB), Türk lirası ve ekonomiye ilişkin süreci ele alışının oldukça iyi olduğunu belirterek, "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir." dedi.

TCMB faiz oranlarını biraz daha düşürebilir!

Saxo Bank'ın Makro Strateji Müdürü Dembik: "Merkez Bankası faiz oranlarını biraz daha düşürebilir. Rezerv zorunlulukları da biraz daha düşürebilir" dedi.

Yeşil GYO'nun Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Bank Alkhair ile görüşmelerine son verildiği açıklandı.

Deutsche Bank 200 şubesini kapatıyor!

Almanya’nın ciro ve 98 bin çalışanı ile en büyük bankası olan Deutsche Bank, tasarruf tedbirleri kapsamında 200 şubesini kapatacağını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Aktif Bank'ı satın alacak mı?

Çalık Holding ile Ağaoğlu arasında Aktif Bank için pazarlık yapıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düşerken, UZMANPARA`ya açıklamada bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ağaoğlu "Bırakın görüşmeyi böyle bir düşüncemiz bile yok" dedi.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

Kripto Elektroteknik Mühendislik İletişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kripto Elektroteknik Mühendislik İletişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kubilya Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta Tekstilkent Ticaret Merkezi, Esenler'de kuruldu.

Saxo Bank kripto para Haberi

Saxo Bank kripto para

Goldman Sachs sonrasında Saxo Bank da kripto paralarda yatırım imkanı sunan türev ürün hayata geçiriyor.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre; Saxo Bank’ın dijital yatırım birimi Saxo Markets, Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’i kapsayan bir yatırım servisi kurmak için çalışıyor. Böylece traderlar tek bir marj hesabı üzerinden kripto para alım satımı yapabilecek. 

Çarşamba günü gelen açıklamada, banka bir bacağı ABD Doları, Euro ve Japon Yeni diğer bacağı kripto olan işlemlerde servis sağlayabileceği belirtildi. 

Yeni servis önce Avustralya ve Singapur’daki müşteriler için hizmete alınacak ancak banka diğer piyasalarda da kripto para yatırım hizmeti vermeyi hedefliyor.

Goldman, Citi ve JP Morgan'dan kripto adımı

Goldman Sachs, Citi ve JP Morgan da müşterilerinin istemi üzerine kripto varlık hizmetleri sağlayacaklarını açıklamıştı.

JP Morgan bu yaza kadar müşterilerine Bitcoin fonu hizmeti...