15 / 05 / 2024

Say Yalıtım adres

Say Yalıtım adres

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özyıldırım ve Yeliz Öntürk ortaklığında kuruldu.

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özyıldırım ve Yeliz Öntürk ortaklığında kuruldu.

Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart!

İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’de güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğini belirtti. Pelesen, ''Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart'' diye konuştu.

Evlerde sıcağa karşı yalıtım şart!

Isı yalıtımının sıcağa karşı önemini vurgulayan XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, "Isı yalıtımının soğuktan korunma olarak algılanması da bazı bölgelerde yapılan yalıtımlı bina sayısını azaltıyor" dedi.

Isı yalıtımı nasıl anlaşılır?

Yapılar için ısı yalıtımı uygulaması, 2000 yılında 24043 sayılı resmi gazetede yayınlanan Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği ile zorunlu hale geldi. Peki bir yapıda ısı yalıtımı nasıl anlaşılır?

Binalarda ısı yalıtım yönetmeliği!

Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği, 9 Ekim 2008 Perşembe günü 27019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, Büyükşehir Belediyesi Kanunu kapsamındaki belediyeler dahil olmak üzere, bütün yerleşim birimlerindeki binalarda uygulanıyor...

Zemin kat ısı yalıtımı ortak gider midir?

24043 sayılı resmi gazetede yayınlanan Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği gereğince binalarda mantolama olarak da bilinen yalıtımın yapılması gerekiyor. Peki, zemin kat ısı yalıtımı ortak gider midir?

Emrullah Eruslu yalıtımın önemine dikkat çekti!

Emrullah Eruslu, Antalya'da düzenlediği basın toplantısında binalardaki yalıtımın önemine dikkat çekti. Eruslu, Eryap A.Ş. olarak 2 yılda yüzde 40 büyüme, 500 milyon lira ciro ve 750 çalışan sayısına ulaşmayı planladıklarını kaydetti.

Isı yalıtımın kullanıldığı alanlar!

9 Ekim 2008 Perşembe günü 27019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Binalarda ısı yalıtımı yönetmeliği hükümlerine göre, ısı yalıtımın kullanıldığı alanlar nelerdir? İşte yanıtı ve yönetmelik esasları...

Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliği!

9 Ekim 2008 Perşembe günü 27019 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Binalarda Isı Yalıtımı Yönetmeliğinin tam metni kapsamında yer alan hükümleri incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Adana'da ısı yalıtım malzemeleri üreten fabrikada yangın çıktı!

Adana'da organize sanayi bölgesinde ısı yalıtım malzemeleri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

ODE Yalıtım’ın dergisi Pusula 50. sayıya ulaştı!

Kurulduğu günden bu yana yalıtım sektörünün gelişimine katkı sağlamayı ilke edinen ODE Yalıtım’ın Pusula isimli dergisi 50. Sayıya ulaştı. 1997 yılından bu yana aralıksız yayınlanmakta olan dergi, içeriği ile sektöre ışık tutuyor

Bina yalıtım standartlarımız Avrupa'nın gerisinde!

Son yıllarda binalarda yalıtımın önemi anlaşılmaya başlandı ve yalıtım lüks sayılmaktan çıktı. Yine de Avrupa standartlarında dış cephe ısı yalıtımında ortalama kalınlıklar 12.5 cm'ye ulaşırken Türkiye ortalaması 4-5 cm'de kaldı. Betek'in Yalıtım Grubu Ge

Filli Boya Capatect Isı Yalıtım Sistemleri'nin marka yüzü Zeki Alasya ve Metin Akpınar!

Zeki Alasya ve Metin Akpınar'ın marka yüzü olduğu Filli Boya Yalıtım Grubu 2012 iletişim kampanyası yayına başladı

Say Yalıtım adres Haberi

Say Yalıtım adres

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Özyıldırım ve Yeliz Öntürk ortaklığında kuruldu.

Say Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binaların dış cephe ve iç cephelerine ses yalıtımı, titreşim yalıtımı, gürültü kontrol yalıtımı, akustik düzenleme, çatı izolasyonu, ısı yalıtımı, giydirmeli dış cephe ve iç cephe kaplama işleri yapmak ve bunların gerçekleşmesi için her türlü malzemenin imalatını, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. İnşaat sanayisinde kullanılan cam, mermer, granit, seramik, fayans, lavabo ve duvar kağıdı, plastik duvar kağıdı kaplama malzemeleri, bilumum tecrit malzemeleri, yüzey kaplamaları, ahşap kaplamalar, sac, demir, profil, metal lamel, taş yünü, köşebent, boru, çimento, kireç, kum, tuğla, karo, mozaik, prefabrik inşaat elemanları ve...