14 / 05 / 2024

Sayılgan Turizm adres

Sayılgan Turizm adres

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Borsa tarihinin en ağır cezası! Dolandırıcılık, rüşvet ve sahtecilikten 19 yıl

Kervansaray Yatırım Holding’in eski yönetim kurulu başkanı Selim Sayılgan’a nitelikli dolandırıcılıktan 9 yıl 4 ay, evrakta sahtecilikten 5 yıl 7 ay ve rüşvet verme suçundan 4 yıl hapis cezası verildi. 

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayınhan İnşaat Gıda Tekstil Turizm Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Melek Kulusayın ve Şerif Sarıhan ortaklığında kuruldu.

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zin Otelcilik Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Sayılgan tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş iflas etti!

Kervansaray Yatırım Holding, Danış Turizm ve İnşaat A.Ş. ile iştiraki SİS Sayılgan Dokuma Boya İplik San. ve Tic. A.Ş. arasında imzalanan "Gayrimenkul Satış Vaadi" sözleşmesinden kaynaklı hukuki süreç hakkında açıklama yaptı...

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirsay Turizm Otelcilik Otomotiv Gıda Ve Seyahat Acentalığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Sayılgan tarafından kuruldu. 

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersu Otelcilik Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yusuf Sayılgan tarafından Fatih’te 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkılacak!

Kamu taşınmazı tahsis şartnamesinde özellikleri belirtilen kamu taşınmazları, 2634 sayılı Turizm Teşvik Kanunu çerçevesinde yerli ve yabancı girişimlerce tahsis edilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu kapsamda Didim’de 3 taşınmazın ihale ilanını verdi.

Sayılgan Turizm adres Haberi

Sayılgan Turizm adres

Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli  ile Emre Sayılgan tarafından kuruldu.
Sayılgan Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi konusu:
1. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir,...