03 / 05 / 2024

Sayora Mutalova

Sayora Mutalova

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Sayora Mutalova Haberi

Sayora Mutalova

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı, Sayora Mutalova, Mehmet Subaşı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.


Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. iş konusu; 1. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, öğütülmesi, işletilmesi, toptan ve perakende alımı, satımı, kiraya verilmesi, ithal ve ihracını yapmak. 2. Maden arama ruhsatnamesi almak, maden aramak, işletme hakkı talep etmek, işletme ruhsatnamesi ve işletme imtiyazı almak, devri kabil maden haklarını devir almak. 3. Yer altından kömür çıkartmak bununla ilgili maden ocakları acmak çıkarılan kömürün işletmesini pazarlamasını yapmak. 4.  İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü...