28 / 04 / 2024

SBK Holding mardan Palaceı satın mı aldı

SBK Holding mardan Palaceı satın mı aldı

Rus oligark İsmailov`un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Limak`ın ardından şimdi de oteli, ABD`li fonların desteklediği SBK Holding istiyor.

Avusturya’da tutuklu bulunan iş insanı Sezgin Baran Korkmaz sırlarıyla birlikte ABD'ye iade edildi

Türkiye'de kara para aklama soruşturması kapsamında aranan ve Avusturya'da tutuklu bulunan SBK Holding'in sahibi iş insanı Sezgin Baran Korkmaz, ABD'ye iade edildi. Korkmaz'ın iadesini Türkiye de Avusturya'dan talep etmişti.

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Mardan Palace'ın satışında son durum!

Uzun zamandır satışıyla ilgili gündemden düşmeyen Mardan Palace ile ilgili Maya Holding’den açıklama geldi. Maya Holding’in, otelin satışı ile hiçbir ilgisinin olmadığı açıkladı.

Titanic ve Maya, Mardan Palace için masaya oturdu!

2009'da Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından Antalya Kundu’da hizmete açılan Mardan Palace Hotel için iki şirket devreye girdi. 1.4 milyar dolar harcanarak yapılan otelin borçlarını Maya Holding kapatacak.

SBK Holding'den 950 milyon dolarlık sağlık yatırımı!

SBK Holding A.Ş, ABD’li Washakie Renewable Energy Group Türkiye'de 950 milyon dolarlık fonu sağlık, finansal hizmetler ve turizm alanında kullanacak.Toplam 950 milyon dolarlık yatırımın 450 milyon dolarlık kısmı finans, sağlık ve turizm sektörüne akacak.

SBK Holding'den bukombin.com’a 50 milyon dolarlık yatırım!

SBK Holding, 1 milyon dolara satın aldığı bukombin.com ’a 50 milyon dolar yatırım yapacak. SBK Holding, bukombin.com ile ilk hamlesini yaptı.

Mardan Palace'a ABD'liler talip oldu!

Rus oligark İsmailov`un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Limak`ın ardından şimdi de oteli, ABD`li fonların desteklediği SBK Holding istiyor.

Mardan Palace satılıyor!

Rus oligark İsmailov'un 1.5 milyar dolara yaptığı Mardan Palace satılıyor. Oteli, ABD'li fonların desteklediği SBK Holding istiyor. Otel, 325 milyonTL başlangıç bedeliyle satışa çıkacak

Limak Holding Mardan Palace ile ilgilendiğini doğruladı!

Mardan Palace’a Limak Holding’in talip olduğu iddiaları turizm gündemine bomba gibi düştü. Mardan Palace yetkilileri şu an için açıklama yapılmayacağını belirtirken, Limak Holding yetkilileri, lüks otelle ilgilendiklerini doğruladı.

Mardan Palace Hotel'e Limak Holding mi talip oldu?

İstanbul`un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak`ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var.

Limak Holding Mardan Palace otel ile ilgileniyor!

İstanbul'un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak'ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var..

Sezgin Baran Korkmaz: OSB'lerde 50 bin liraya alınabilecek fabrikalar var!

Geçtiğimiz aylarda Münir Şahin ve Biofarma gibi firmaları yabancılardan satın alan SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz açıklamalarda bulundu.

SBK Holding mardan Palaceı satın mı aldı Haberi

SBK Holding mardan Palaceı satın mı aldı

Azeri kökenli Rus oligark Telman İsmailov'un sahibi olduğu dünyanın en pahalı otellerinden Mardan Palace'a ABD'liler talip oldu. 


Sabah Gazetesi'nden Kerim Ülker'in haberine göre, Antalya'nın Kundu sahilinde 2009'da yaklaşık 1.5 milyar dolar harcanarak yapılan ve görkemli bir törenle açılan, borçları nedeniyle Antalya 4. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle bugün satışa çıkacak olan Mardan Palace'a 650 milyon TL, otelin yanındaki villalara da 69.7 milyon TL değer biçildi. 325 milyon TL başlangıç bedeliyle satışa çıkacak olan Mardan'ı ABD'li fonların arkasında olduğu İstanbul merkezli SBK Holding istiyor.


İlaç sektöründeki devleri bünyesine katan SBK Holding, geçen yıl önce BETASAN'ı, ardından da Türkiye'nin en eski şirketlerinden Münir Şahin İlaç'ı bünyesine katmıştı. SBK, son olarak 69 yıllık Biofarma'yı Citigroup'tan devraldı. SBK'nın otomotiv yan sanayiden, cam endüstrisine kadar...