12 / 05 / 2024

Scafıs Kalıp Ve İskele adres 

Scafıs Kalıp Ve İskele adres 

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

Tünel kalıp nedir? Avantajları ve dezavantajları neler?

Tünel kalıp sistemi, yapılarda taşıyıcı duvar (perde) ve döşemelerin bütün halinde, tek işlemle yerinde dökümünü sağlayan yapım tekniğidir. Peki avantajları ve dezavantajları neler? 

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdakul İskele Ve Kalıp Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Yurdakul ve Muhammet Yurdakul ortaklığında kuruldu.

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras İskele Ve Kalıp İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Özgür Özden tarafından kuruldu.

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaybi İnşaat İskele Ve Kalıp Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Ahmet Özaybi tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Ml Makina Ve Kalıp Tasarım İmalat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Ceylan tarafından kuruldu.

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsm Group İnşaat İskele Kalıp Yalıtım Dış Cephe Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sabak tarafından kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs'ta!

B.E.S.T Konut ve B.E.S.T Ticari Bina Sertifika Tanıtım Semineri 12 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Dajıs Group İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Fatih'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Alı M.H.Hassan, Anwar Mohammed Hassan ve Omar Mohamed Hassan ortaklığında kuruldu.

Monti Kalıp Elemanları Metal Plastik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monti Kalıp Elemanları Metal Plastik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tuna tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü, Ergün Ünlü ve Mustafa Ünlü ortaklığında kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele adres  Haberi

Scafıs Kalıp Ve İskele adres 

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Sevgi tarafından kuruldu.

Scafıs Kalıp Ve İskele Sistemleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
KALIP VE İSKELE SİSTEMLERİ Perde ve Kolon Kalıp Sistemleri, Ahşap Kirişli Kolon Perde Kalıp Sistem ,(Ağır) Tip Kolon Perde Kalıp Sistemi ,(Hafif) Tip Kolon Perde Kalıp Sistemi ,Dairesel Perde Kalıp Sistemi ,Tırmanır Kalıp Sistemi, Tek Yüzeyli Perde Destekleme Sistemi , Geçici Kemer Koruma Sistemleri, Şantiye Çitleri, Cephe İskele Sistemleri, Taşıyıcı Döşeme İskele Sistemleri, İskele ve Kalıp Güvenlik Sistemleri, Her türlü cephe iskelesi, iş iskelesi, kalıp iskelesi, kalıp dikmesi, teleskopik dikme direk, örümcek iskel e, kamalı- flanşlı iskele, cup lock fincanlı çanaklı iskele, mobil hareketli yürür...