05 / 05 / 2024

Schneider Electric bora tuncer

Schneider Electric bora tuncer

Schneider Electric 6 milyon konutluk kentsel dönüşümün elektriğine talip oldu

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Deniz Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bora Deniz tarafından kuruldu.

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

Fransız devi Türkiye'den ayrılacak mı? Kararını duyurdu

Fransız Schneider Electric Türkiye'deki yatırımlarına devam edecek mi? Merakla beklenen karar açıklandı. İşte tüm detaylar...

Bora Çermikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Mali İşler Grup Başkanı (CFO) Bora Çermikli kimdir? Kaç yaşında? Bora Çermikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Bora Çermikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de İsmail Hakkı Ayhan tarafından kuruldu.

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Bora İnşaat Nakliyat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Bora tarafından kuruldu.

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bora Tek Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nevra Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

Schneider Electric ve Cisco Bina Yönetimi Sistemleri iş birliği yapıyor!

Schneider Electric ile Cisco, akıllı binaların standart hale gelmesinde önemli ilerlemeler sağlamak amacıyla bir iş birliğine imza attı.

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bora Coşkun İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Bora Coşkun tarafından kuruldu.

Schneider Electric bora tuncer Haberi

Schneider Electric bora tuncer

Schneider Electric Manisa'daki fabrikasından 100 milyon Euro'luk ihracat hedefliyor. Schneider Electric kentsel dönüşüm kapsamında yer alan 6 milyon konutun elektriğine de talip. Schneider Electric Genel Müdürü Bora Tuncer 6 milyon konutun mutlaka enerji verimliliği kurallarınca planlanması gerektiğini...