14 / 05 / 2024

Schréder ve Panasonic ortak mı oldu

Schréder ve Panasonic ortak mı oldu

Endüstrinin iki lideri Schréder ve Panasonic, akıllı şehirler oluşturmada çözümler sunmak üzere birlikte çalışmak için sözleşme imzaladılar.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Arabulucu ücretini kim öder?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sert rüzgarlar esmeye devam ederken, pek çok kişi de arabulucuların kapısını çalıyor. Peki arabulucu ücretini kim öder?

Emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Gayrimenkuller için emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi 1. taksit dönemi başladı. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kim öder?

Emlakçıya 'Çağatay Ulusoy'a yakın kiralık villa' talebi!

Geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy’de bir emlakçının kapısı çalınır. Gelen müşteri, Çağatay Ulusoy’un olduğu sitede kiralık villa aradığını söyler. O sitede, o an kiralık bir villa yoktur. Kadın emlakçıya kartvizitini bırakır, “O sitede bir villa boşaldığında bana haber verin lütfen” der ve gider...

Kira ve değer artış kazancı vergisini kimler öder? 

Vergi dönemi için son bir hafta. Kira ve değer artış kazancı vergisi ikinci taksit ödemeleri 1 Temmuz ile 31 Temmuz arasında yapılabilecek. Peki kira ve değer artış kazancı vergisini kimler öder? 

Emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder?

Kimi mal sahipleri kiradaki gayrimenkulü için vergi mükellefinin kimin olması gerektiğini sorgulayabiliyor. Peki, emlak ve çevre temizlik vergisini kiracı mı öder? Vergi mükellefi kimdir?

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

Ayeks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayeks İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ahmet Öder ve Yusuf Küçüköksüz ortaklığında kuruldu. 

Su Yalıtımı Yönetmeliği binalara değer katacak!

Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’ binalara dayanıklılık, kalite ve güç kazandıracak. Yeni ‘Su Yalıtımı Yönetmeliği’nin inşaat sektörüne ve binalara katacağı değer; İZODER, su yalıtımı dernekleri BİTÜDER ve SUDER’in düzenlediği ortak basın toplantısıyla duyuruldu.

Der İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Der İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özbey tarafından kuruldu.

Schréder ve Panasonic akıllı şehirler için ortak oluyor!

Endüstrinin iki lideri Schréder ve Panasonic, akıllı şehirler oluşturmada çözümler sunmak üzere birlikte çalışmak için sözleşme imzaladılar.

Schreder kentsel dönüşüm projelerinde fark yaratıyor!

Dış aydınlatma devi Schréder, İnka İmparatorluğu’nun Başkenti Cuzco ve Brüksel’deki Genval Kağıt Fabrikası’nı yeniden canlandırdığı projelerle modern ve tarihi her türlü mekana en uygun aydınlatma çözümleri sunduğunu bir kez daha gösterdi.

Fransa Toulouse, Schréder Shuffle ile aydınlatıldı!

Dış aydınlatmada yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Schréder, Fransa'nın Toulouse şehrinin yenilenmesine önemli katkı yaptı. Schréder, Saint Pierre Meydanı'nda aydınlatma modülleri ile entegre sistemleri içeren akıllı direk Shuffle’ı kullanarak tüm alanı çekici bir kamu alanına dönüştürdü.

Schréder Dialux Plugin, dış aydınlatma tasarımlarında fark yaratıyor!

Aydınlatma sektörünün lider kuruluşlarından Schréder yenilikçi bakış açısıyla kullanıcı dostu çözümler üretmeye devam ediyor. Schréder, Schréder Dialux Plugin’le dış aydınlatma tasarımlarında önemli fark yaratıyor.

Schréder ve Panasonic ortak mı oldu Haberi

Schréder ve Panasonic ortak mı oldu

Endüstrinin iki lideri Schréder ve Panasonic, akıllı şehirler oluşturmada çözümler sunmak üzere birlikte çalışmak için sözleşme imzaladılar. Stratejik ortaklık kurduklarını duyuran şirketler, kent halkı için cazip ortamlar yaratırken akıllı şehirler için gelişmiş çözüm portföyü oluşturacaklar.

Dış mekân aydınlatma çözümlerinde dünya lideri olan Schréder SA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Renaud Gryspeerdt ve uluslararası elektronik şirketi olan Panasonic Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Shusaku Nagae, 12 Ekim 2016 tarihinde bir sözleşme imzaladı. Sözleşme çerçevesinde her iki şirket, kasaba ve şehirlerin kolayca dijital çağa ayak uydurmasını sağlayacak ve toplum için önemli faydalar oluşturacak çözümlerin geliştirilmesi üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar.


Akıllı şehirler oluşturma alanına kendisini adamış ve mevcut aydınlatma alt yapısını akıllı bir şehir ortamına dönüştürme vizyonunu paylaşan Panasonic firması ile güçlerini birleştiren Schréder, yepyeni inovasyon...