02 / 05 / 2024

scooter ayakkabı

scooter ayakkabı

Scooter ayakkabı markasıyla bilinen Macro A.Ş., İkitelli'de 20 milyon dolara 5 yıldızlı otel yapıyor.

3 tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro Türkiye’de satışa çıktı!

Üç tekerli elektrikli scooter Gotrax G Pro, Evofone garantisiyle Türkiye’de satışa sunuldu. İşte elektrikli scooter Gotrax G Pro'nun özellikleri...

İnternetten alışverişte en fazla ayakkabı siparişi verildi!

15 binden fazla e-ticaret sitesinden alınan verilere göre; 2023’ün ilk yarısında en fazla ciroyu ayakkabı sektörü yaptı. Bu sektörü tekstil-giyim ve otomotiv yedek parça takip etti. 6 aylık periyotta 2 milyon 378 bin adet sipariş verildi.

Otomobil, giyim ve ayakkabı sektörlerinde yer yerinden oynayacak! Ek vergiler yola çıktı geliyor...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük getirilmesinden sonra şimdi de otomotiv, giyim ve ayakkabı sektörlerinde ek vergi getirilmesi planlanıyor.

Bir dönemin en büyük ayakkabı firmasıydı. İflasını verdi. Bir tarih yok oldu

Bir dönemin en ünlü ayakkabı markalarından olan bir firma iflasını verdi. Marke ve fabrikalar icra yoluyla satılacak.

ŞOK Market'te New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkıyor! ŞOK online aktüel kataloğu

ŞOK Market 2 Ağustos aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirime girerken New Balance ayakkabılar peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla satışa çıkacak.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

A101, elektrikli scooter fırtınasıyla devrim yaratıyor! Bu müjdeyi sakın kaçırmayın! Şimdi aldın aldın!

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden A101, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici bir haberle gündeme geldi. Şirket, elektrikli scooterlarıyla büyük ilgi toplamayı başardı. İşte A101'in sunduğu elektrikli scooter fiyatları...

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

ParamKart'tan Babalar Günü fırsatı: Giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade ediliyor!

ParamKart, Babalar Günü'ne özel fırsatı duyurdu. Kampanya kapsamında, Babalar Günü'ne özel, ParamKart’la yapılacak giyim, ayakkabı ve aksesuar alışverişlerinde yüzde 25 nakit iade imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayper Tekstil Ayakkabıcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tülü tarafından kuruldu.

İstanbul’un nisan ayı zam şampiyonları peş peşe açıklandı! En yüksek artış ayakkabıda!

İstanbul'un zam şampiyonları peş peşe açıklandı. Bu kapsamda nisanda önceki aya göre en çok erkek ayakkabı ücreti yükselirken en fazla düşüş yeşil soğanda gerçekleşti. İşte diğer ürünler ve zam oranları...

Ayakkabı ihracatında rekor! Global markalar Türkiye’de üretime geçiyor!

Ayakkabıda ihracat miktarı geçen yıla göre yüzde 20 artış gösterdi. Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, sektörün 70 ülkeye ihracat yaptığını bildirdi.

scooter ayakkabı Haberi

scooter ayakkabı

Holiday Inn otelinin arkasındaki 5 bin metrekare arazide yapılacak otele dünyanın önemli zincirleri de ilgi gösteriyor. Macro, ilk otelin başarısıyla turizm sektörüne ağırlık vermeye hazırlanıyor.

SCOOTER ayakkabılarıyla dikkatleri üzerine çeken Macro A.Ş., İkitelli'de yapımına başladığı 5 yıldızlı otel ile turizm sektörüne de adım atıyor. Bu sonbahar açılmaya hazırlanan Holiday Inn otelinin arkasında 5 bin metrekare arazi üzerine yapılan otele Macro, 20 milyon dolar yatırıyor. Macro'nun Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Şerafettinoğlu, şirket merkezini yapmak için 3 yıl önce satın aldıkları araziyi, bölgedeki ani değişimle otel olarak değerlendirmeye karar verdiklerini söyledi.

ZİNCİRLERİN İLGİSİ: Hafriyat çalışmalarına başladıklarını, ruhsatı bir ay önce aldıklarını anlatan Fikret Şerafettinoğlu, dünyanın önde gelen bazı zincirleriyle...