06 / 05 / 2024

Scotland Yard binası ne kadara satılıyor

Scotland Yard binası ne kadara satılıyor

İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022!

Oturduğu binası kentsel dönüşüm dahilinde riskli olarak tespit edilerek yıkılan malikler ve kiracılar kira yardımı alabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2022 nelerdir?

Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane karakol binası yıkıldı!

Beyoğlu Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binası, İBB’nin başlattığı yargı sürecindeyken bir gecede ağır iş makineleri ile yıkıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat “Utanç duyuyorum” dedi. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da  suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. 

Divanhane Eski Karakol Binası'ndaki yıkım tartışmaları büyüyor!

Yıkım çalışmaları başlatılan Divanhane Eski Karakol Binası ile ilgili AKP ve İBB arasında 'ihya' tartışması devam ediyor. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve İBB AKP Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu’ya çağrıda bulundu.

Kentsel dönüşümde kira yardımı ve kredi birlikte olsun talebi!

Yeni düzenleme ile binasını güçlendirmek isteyenlere verilen 50 bin TL kredi 80 bin TL'ye evini kentsel dönüşüme sokmak isteyenlere verilen 125 bin TL kredi 200 bin liraya TL'ye yükseltildi. Vatandaşlar, kira yardımı alırsa kredi alamıyor. 

Riskli yapı kira yardımı başvurusu 2021!

6306 sayılı Afet Riski Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında riskli binasını dönüştürenlere kira yardımı yapılıyor. Peki riskli yapı kira yardımı ne kadar? Riskli yapı kira yardımı başvurusu 2021 nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası açıldı!

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu'nun yeni binası düzenlenen törenle hizmete açıldı. Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Türkiye Başkanı Nureddin Nebati, törende önemli açıklamalarda bulundu.

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Toyota-Sa İlk Yardım Hastanesi'nin Arifiye'de bulunan eski hizmet binasının yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Hastanenin yeni adının Sadıka Sabancı Hastanesi olacağı açıklandı. 

Kocaeli'ye yeni muhtarlık binası inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mesruriye Muhtarlık Binası ve Köy Odası için malzeme yardımı yaptı.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

MEB'in 13 bin yeni okul binası için bağış kampanyası başladı!

İhtiyaç duyulan 13 bin yeni okul binasının yapımına ve depreme karşı güçlendirme çalışmalarına katkı vermek isteyen hayırseverler, "Okullardan Yarınlara" kampanyası kapsamında ayni ve nakdi yardım yapabilecek...

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı!

Gölbaşı Belediyesi İncek ek hizmet binası açıldı. Açılış törende, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar yer aldı...

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Scotland Yard binası ne kadara satılıyor Haberi

Scotland Yard binası ne kadara satılıyor


İngiltere’de tasarruf tedbirleri polisi de vurdu. Metropolitan Police bürosunun karargahı olan Londra'daki New Scotland Yard binası 250 milyon sterlin (yaklaşık 412 milyon dolar) açılış fiyatıyla satışa çıkarıldı. Satışla 130 polis memurunun yıllık gelirine denk gelen 6 milyon sterlin tasarruf yapılması planlanıyor. Elde edilen gelirle Thames Nehri yakınlarında daha küçük binalara taşınılacak.


St. James Parkı, Parlamento Binası ve ‘London Eye’ manzaralı Scotland Yard binasının 2 bin 500 personel kapasitesi bulunuyor. Yılbaşından önce satılması umulan binadan elde edilecek gelirin 300 milyon sterlini bulabileceği...