02 / 05 / 2024

Sea Homes ödül

Sea Homes ödül

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Body Project, Çeşme Sea Homes'ta açılıyor!

Çeşme’nin en gözde koyu Paşalimanı’nda bulunan Çeşme’nin en iyi rezidans projesi Sea Homes, sezona yeniliklerle giriyor.

Milos Park Homes'e Jüri Özel Ödülü!

Kuzey Kıbrıs’ın en ses getiren toplu konut projesi Milos Park Homes, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışması “Sign of the City Awards 2016”da, “Jüri Özel Ödülü”ne layık görüldü.

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında!

Çeşme Paşalimanı’nda yer alan lüks rezidans projesi Sea Homes, “European Property Awards” yarışmasında kazandığı “Highly commended” ödülü ile en takdir edilen konut projeleri arasında yerini aldı.

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları!

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlıyor. 31 konuttan meydana gelen Sea Homes Paşalimanı projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Daire alanlarının 30 metrekareden başladığı proje 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 gerçekleşmesi öngörülüyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyat!

Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı fiyat listesine göre daireler 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Sea Homes Paşalimanı satılık ev!

İzmir'in Çeşme İlçe'sinde yükselen projede daire büyüklükleri 30 metrekareden başlangıç gösteriyor. Projede teslimler Haziran 2016 yapılması planlanıyor. Sea Homes Paşalimanı satılık ev tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı adres!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı adres bilgileri kapsamında İzmir İl 'i Çeşme İlçe 'sinde bulunuyor.

Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim!

Daire tiplerinin 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteren proje tek blok şeklinde yükseliyor. Sea Homes Paşalimanı Çeşme iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0232 71 71 212 olarak belirlendi.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri!

Tek blok şeklinde yükselen proje toplam 4000 metrekare arsa alanında yükseliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Çeşme Sea Homes Paşalimanı teslimleri Haziran 2016 olarak öngörülüyor.

İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat!

Toplam 4000 metrekare arsa alanında yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Sea Homes Paşalimanı fiyat listesi kapsamında daireler 577 bin 500 Euro'dan başlıyor.

Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

Tek blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 5+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Proje Mimar Rıfat Baltaoğlu imzası taşıyor. Peki Çeşme Sea Homes Paşalimanı ne zaman teslim?

Sea Homes ödül Haberi

Sea Homes ödül

Sea Homes, Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında




Çeşme’nin en eski ve nezih yerlerinin başında gelen Paşalimanı Koyu’nda lüks konut projesi olarak hayata geçirilen Sea Homes, Londra’da düzenlenen “European Property Awards” yarışmasında, Türkiye’yi büyük bir başarıyla temsil etti. “Highly commended” ödülü ile Avrupa’nın en prestijli konut projeleri arasında yer alan Sea Homes, uluslararası gayrimenkul sektöründeki başarısını taçlandırdı.


Her yıl Avrupa’nın birçok farklı ülkesinden projelerin yarıştığı “European Property Awards 2016- 2017” ödülleri Londra’da gerçekleşen özel bir törenle sahiplerini buldu. Bu görkemli etkinlikte Sea Homes’un ödüle layık görülmesinden mutluluk duyduklarını söyleyen Sea Homes projesinin yatırımcısı Erkin Köksal, dünyanın en prestijli projelerinin yarıştığı Property Awards’ta Türkiye’yi temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.


Sea Homes projesinin mimarı Rıfat Baltaoğlu ise, kendisine takdim edilen ödülden dolayı büyük...