01 / 05 / 2024

SeaPearl Ataköy fiyatları

SeaPearl Ataköy fiyatları

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

SeaPearl Ataköy Temmuzda teslim ediliyor!

Satışların yüzde 50’sinin bittiği SeaPearl Ataköy projesinin ilk etabı temmuzda teslim edilecek.

SeaPearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Kuzu Grup tarafından inşa edilen, İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy projesinin tamamı, otel de dahil olmak üzere kesintisiz deniz manzarasına sahip.

SeaPearl Ataköy'de teslimler Temmuz 2017'de!

Kuzu Grup, Kat Gayrimenkul'le birlikte Ataköy sahilinde geliştirdiği İstanbul'un denize sıfır projesi SeaPearl Ataköy'de lüks algısını yeniden yorumluyor. Şirket, geleceğin yaşam standartlarını şekillendirmeye devam ediyor.

SeaPearl Ataköy'de ödeme planı güncellendi!

İstanbul'un en değerli kıyı şeridinde inci tanesi gibi yükselen SeaPearl Ataköy’de, banka kredili ve peşin ödemelerin yanı sıra Kuzu Grup bünyesinde de vadelendirme yapılıyor.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 2017!

Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de 1. etap daireler hemen teslim ediliyor. Sea Pearl Ataköy ev fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor..

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları!

Yalı Ataköy'de bulunan 61 adet iş yeri açık artırma ile satışa sunuluyor. Yalı Ataköy satılık dükkan fiyatları minimum 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017!

Yalı Ataköy cadde dükkan satış fiyatları 2017 kapsamında dükkanlar 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Dükkanlar için ihale tarihi 9 Aralık 2017 olarak belirlendi...

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 2017!

Yalı Ataköy dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor. Projede 61 adet iş yeri 9 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 13:00'te açık artırma ile satışa sunulacak. 

Nivo Ataköy daire satış fiyatları!

Nivo Ataköy projesi toplam 314 daire ve 73 adet ticari birimden oluşuyor. Nivo Ataköy daire satış fiyatları 640 bin TL'den başlıyor...

Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları!

"Denizin kıyısında hayatın zirvesinde!" sloganıyla tanıtılan Sea Pearl Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daireler satışa kapandı. Sea Pearl Ataköy satılık daire fiyatları 1 milyon 767 bin 292 dolardan başlıyor.

Sea Pearl Ataköy fiyatları 2017!

Yaşamın başladığı Sea Pearl Ataköy projesinde satış süreci 3+1'den 4,5+1'e kadar farklı büyüklüklerdeki daireler için devam ediyor..

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

SeaPearl Ataköy fiyatları Haberi

SeaPearl Ataköy fiyatları

Denizin kıyısında, sonsuz mavi ve yeşile uzanan yaşam alanları ile şehrin içinde, hayatın zirvesinde bir yaşam sunan SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı ve ikinci etabına ise hız verildi. 

Proje hakkında açıklamalar yapan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, “SeaPearl Ataköy için lüksü yeniden yorumladığımızı söylemiş, gerek kurumumuz gerekse sektörümüz adına sıra dışı bir projeye imza attığımızı belirtmiştik. Burada yaşayacaklar dalga sesleri ve deniz kokusuyla güne başlayacaklar” diye konuştu. 

Özen Kuzu,  770 konutluk ikinci etaba ve proje içinde yer alan 5 yıldızlı otel inşaatına verdiklerini de sözlerine ekledi. 

2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle yükselen SeaPearl Ataköy’de toplam 1401 konuttan meydana geliyor.  20 katlı 4 bloktan ve 631 konuttan meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ile 398 metrekare...