01 / 05 / 2024

SeaPearl Ataköy otel

SeaPearl Ataköy otel

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

KuzuGrup GYO, Sea Pearl Ataköy'deki JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel'i büyütüyor!

Kuzugrup GYO, Sea Pearl Ataköy'ün 9. bloğunda bulunan 27 adet rezidansı, JW Marriott Residences Istanbul Marmara Sea Otel ismiyle işletilmek üzere iki sene süreyle kiraya verdi. İşte detaylar...

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Ataköy Marina AVM geliyor!

Bakırköy'e Ataköy Marina AVM geliyor. AVM içerisinde 431 ticari alan, 22 odalı butik otel, meydanlar, sokaklar, yarı açık alanlar ve parklar yer alacak..

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi Sea Pearl Ataköy'de 1.401 daire ve otel bulunuyor. Proje büyüleyici mimarisiyle göz dolduruyor.

SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olarak Kuzu Grup imzasıyla hayata geçirilen SeaPearl Ataköy'ün ikinci etabına hız verildi.

SeaPearl Ataköy'ün ilk etabında yaşam başladı!

İstanbul'un denize sıfır tek premium konut projesi olan Kuzu Grup imzalı SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında yaşam başladı.

Sea Pearl Ataköy'de geri sayım başladı!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de ay sonu itibarıyla yaşam başlayacak

SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı!

İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy’de teslim heyecanı yaşanıyor. Projede yaşam Eylül sonu itibariyle başlayacak.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

SeaPearl Ataköy 2017 ödeme kampanyası bilgileri!

SeaPearl Ataköy projesi Kuzu Grup tarafından İstanbul Ataköy'de inşa ediliyor. Projede uygulanan ödeme kampanyası kapsamında 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

SeaPearl Ataköy’de ilk etap teslimleri Temmuz'da!

Ataköy’de Kuzu Grup tarafından 2 etap olarak hayata geçirilen SeaPearl Ataköy’de inşaat ve satış çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Projenin ilk etabında teslimler Temmuz 2017’de başlayacak.

Ataköy SeaPearl Kuzu Grup ev fiyatları!

Konut ve lüks otelden oluşan SeaPearl Ataköy projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

SeaPearl Ataköy otel Haberi

SeaPearl Ataköy otel

Gayrimenkul sektörü için önemli platformlardan biri olan Cityscape Fuarı, bu yıl Türkiye’de, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Yerli ve yabancı yatırımcılarla gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaları bir araya getiren fuarın en önemli katılımcıları arasında yer alan ülkemiz, bu kez yaptığı ev sahipliği ile yabancı yatırımcının merceği altına girdi. 


Fuara, İstanbul’un denize sıfır tek premium projesi SeaPearl Ataköy ile katılan Kuzu Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türkiye’ye ilk kez gelen Cityscape’in, bireysel ve kurumsal gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar yaratırken Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağladığını söyledi.  Arap yatırımcıların taleplerini oldukça iyi analiz ettiklerini ifade eden Kuzu, “Geçmiş dönemlerde de Arap yatırımcılar ile çalıştık. Arap yatırımcılar deniz kenarlarını çok seviyorlar, gayrimenkul yatırımlarında da sahil şeridi ve havaalanı yakınlarını tercih...