30 / 04 / 2024

Seba İnşaat sarıyer

Seba İnşaat sarıyer

Seba İnşaat 2016 yılında 5 yeni projeye başlamak için kolları sıvadı. Ağırlıklı olarak Sarıyer civarında yoğunlaşan şirket, Tarabya, Ayazağa ve Derbent’te projeler gerçekleştirecek.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

One Sarıyer İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Faahd Alı Syed tarafından kuruldu.

Seba İnşaat Nest Kağıthane!

Seba İnşaat Nest Kağıthane projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Seba İnşaat Nest Kağıthane detayları ve fiyat bilgisi...

Sarıyer'in 60 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

İBB tarafından gerçekleştirilen ‘Sarıyer Islah İmar Planları’ Çalıştayı’nda, ilçedeki tapu ve imar sorunları konuşuldu. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bu çalıştaydan çıkacak sonuçların sadece Sarıyer’i değil, kentin tapu sorunu olan tüm bölgelerini ilgilendireceğine dikkat çekti...

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere’deki otelleri için ARTIC ile el sıkıştı!

Seba İnşaat, Karaköy ve Dolapdere’de yer alan iki otelinin satışı konusunda Katarlı Al Rayyan Tourism Investment Company (ARTIC) ile anlaştı...

Seba İnşaat'ın iki oteli Katarlılara satılıyor!

Seba İnşaat Karaköy ve Dolapdere'de yer alan iki otelini 93 milyon Euro'ya Katarlı Artic'e satacak.

Seba İnşaat’tan 25. yıla özel davet!

Gayrimenkul sektöründe ürettiği projelerle adından sıkça söz ettiren Seba İnşaat, 25. kuruluş yıldönümü, Bodrum’da kutladı.

Seba İnşaat'tan 3 yeni proje geliyor!

Seba İnşaat Ulus, Cendere ve Tarabya'da 3 yeni projeye başlayacak. 2018'de satışa sunulacak projelerde yakın zamanda çalışmalar başlayacak.

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Başkent Emlak Konutları 2. Etap için ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

203 milyon 800 bin TL teklif ile Ankara Başkent Emlak Konutları 2. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini kazanan ASL İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

Sarıyer Armutlu’da yapıların yüzde 65'i kaçak!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan ilan edilen Sarıyer'in Armutlu olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde itirazlar reddedildi. Bölgedeki yapıların yüzde 65'i kaçak olarak belirlendi.

Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek!

Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşüme odaklandı. Seba İnşaat Etiler ve Ulus'ta yeni proje inşa edecek.

Aşçıoğlu'ndan Merter ve Sarıyer'e yeni proje!

Aşçıoğlu İnşaat 2017'de de yeni projelerine devam ediyor. Selenium Retro 9 ile Ataköy'deki büyümesini devam ettiren Aşçıoğlu, Merter ve Sarıyer'de yeni proje yapacak.

Seba İnşaat sarıyer Haberi

Seba İnşaat sarıyer

Yaklaşık 20 yıldır İstanbul ve Bodrum’da gayrimenkul projeleri geliştiren Seba İnşaat, önümüzdeki dönemde 350 milyon dolar satış değeri olan 5 projeye başlamaya hazırlanıyor. Seba İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Keçeli, projelerinde evin yanına ofis, ofisin yanına da ev koymadıklarını belirterek, “Bugüne kadar hep bu şekilde ilerledik. Karma projelere çok fazla inanmıyoruz. Karma proje satışı güvenceye alıyor. Satış sorunumuz da olmadığı için karma proje yapmıyoruz” diye konuştu.


Sanayi alanını dönüştürüyor


İstanbul’da Cendere bölgesinde İndex Group ile hasılat paylaşımlı olarak Seba Office Boulevard projesini hayata geçirdiklerini anlatan Keçeli, “65 bin metrekare kiralanabilir alanı bulunan projede 204 bağımsız bölüm bulunuyor. 40 bin metrekare otopark alanı var. Yatay bir proje tasarladık. Bir konut projesinde olan tüm sosyal alanları projeye dahil ettiğimiz için buraya ‘ofis sitesi’...