29 / 04 / 2024

Şebnem Buyer

Şebnem Buyer

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da açıldı.

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye bedeli ile açıldı.

2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu! 

Hem satılık konut fiyatlarında hem de kiralık konut bedellerinde yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Haber spikeri ve program sunucusu Şebnem Arda Boğa, "2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu" dedi. İşte Şebnem Arda Boğa'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

No 26 Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Ünal tarafından kuruldu.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Houseport Gayrimenkul Turizm Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Çiğdem Çetiner ve Fatma Şebnem Çetiner Başar ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyaşar Yapı Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şebnem Baş tarafından kuruldu.

Ev kiralarına Kovid-19 zammı!

TED Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Akipek, Kovid-19 pandemisi sürecinde inşaat yapımındaki yavaşlama sebebiyle emlak fiyatlarının yükseldiğini dile getirdi.

Smal Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Smal Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Buyer tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Yeni Gimat GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yeni Gimat GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi Başkanlığı'na Şebnem Ergün'ün, Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanlığı'na Levent Artuk'un, Denetim Komitesi Başkanlığına Burçin Gözlüklü'nün ve üyeliklere Levent Artuk ile Şebnem Ergün'ün seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Dünyası İnşaat ve Yapı Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Kocagöz, Kezban Kocagöz ve Şebnem Bingöl Kocagöz tarafından kuruldu.

Şebnem Buyer Haberi

Şebnem Buyer


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Şebnem Buyer, Mehmet Okay, Kadir Tokman, Hasan Hüsnü tarafından 70 milyon TL'lik sermaye ile 24 Kasım 2014 tarihinde açıldı. 


Söz konusu şirkette Kadir Tokman Yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Okay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Hasan Hüsnü ve Şebnem Buyer ise Yönetim Kurulu Üyeliği'nde yer alıyor. 


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Ant Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi adres: Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Yakut Caddesi,...