04 / 05 / 2024

Şebnem Dinçgör bodrum yalıkavaktan ev aldı

Şebnem Dinçgör bodrum yalıkavaktan ev aldı

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bodrum'daki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yer alan taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi gerçekleştirildi. İşte verilen teklifler...

Bodrum'daki 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla Bodrum'da yer alan 2 taşınmazın nihai pazarlık görüşmesi yapıldı.

Alarko GYO, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum'da tatil köyü satın almak için görüşmelere başladığını açıkladı.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarında çatlaklar görüldü iddiası!

Elazığ’da 24 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem ardından merkeze bağlı Bızmişen bölgesinde TOKİ tarafından yapılan 781 adet deprem konutu teslim edildi. Yapımı tamamlanan bazı konutların bodrum katlarındaki perde duvarlarında çatlaklar görüldüğü ileri sürüldü. 

Deniz GYO'nun Bodrum gayrimenkul projesi için görüşmeleri sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO'nun Bodrum gayrimenkul projesi için görüşmeleri sürüyor.

LUX* Bodrum Resort & Residences görücüye çıktı!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette görücüye çıktı.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Nef Bodrum projesi için Banyan'la görüştü!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Jale Özgentürk bugünkü yazısında Nef'in yeni projesini değerlendirdi. Özgentürk, Nef'in Yalıkavak'taki Bodrum projesi için Banyan'la görüştüğünü söyledi.

Fatih Bodrum Mesih Paşa Camisi yapılaşma nedeniyle zarar görüyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde İstanbul'un fethinden sonra Ortodoks kilisesinden camiye çevrilen Fatih'teki 1093 yıllık Bodrum Mesih Paşa Camisi binası etrafındaki yapılaşma nedeniyle zarar görüyor.

Osman Gürün: İmar yerkisi Muğla Belediyesi'nde olmalı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde İmar uygulamalarına yönelik açıklama yaptı. Gürün, "Ben bu yetkinin bakanlıkta olmasını reddediyorum. " dedi.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Şebnem Dinçgör bodrum yalıkavaktan ev aldı Haberi

Şebnem Dinçgör bodrum yalıkavaktan ev aldı

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı. 


1.5 yıl flört ettiği Hollywood yıldızı Eduardo Costa'dan Eylül'de ayrılan Şebnem Dinçgör'ün Bodrum'da 'ev'lendiğini öğrendim! Şu sıralar Yunan adalarını tavaf eden Şebnem Hanım; Yalıkavak'ta gönlüne göre bir ev bulunca, kaçırmamış. Tapu işlerini halleden Dinçgör'ün 10 güne kadar yeni yuvasına yerleşeceğini öğrendim. Bu arada; Şebnem Hanım Ocak 2012'de Mehmet Dereli'den boşanmış, iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı. Yeni yuvasına ne kadar ödedi bilmiyorum ama Dereli'den boşanırken yüklü bir tazminat aldığı iddiaları doğru...