04 / 05 / 2024

Şebnem Dinçgör tazminat

Şebnem Dinçgör tazminat

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Naci Görür'den son dakika açıklaması: Vatandaşlar tazminat davası açabilirler!

İstanbul İl Afet ve Risk Azaltma Planı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ilk kez resmi bir planda devlet kurumlarına görev verildiğini söyleyerek, vatandaşların tazminat davası açabileceğini dile getirdi.

Zeynep Sağdaş'a apartmanda gürültü kavgasından tazminat şoku!

Manken Bade Noğay gürültü yüzünden kavga ederek davalık olduğu alt komşusu Zeynep Sağdaş’ı hakaret, tehdit ve mala zarar vermekten 6 bin 740 lira tazminata mahkûm ettirdi.

Şebnem Dinçgör, Bodrum'daki evine yerleşti!

Mehmet Dereli'den 4 yıl önce boşanan Şebnem Dinçgör, geçen yıl Ağustos'ta da Bodrum Yalıkavak'ta bir ev satın almıştı. Dinçgör oğlu Kerim ile birlikte Yalıkavak'taki evine yerleşip tatil yapmaya başladı.

Akmerkez GYO sorumluluk davası 11 Şubat'ta görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı pay sahiplerinden Ömer Dinçkök tarafından, yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davasının ilk duruşması 11 Şubat 2016'da saat 14:00'da görülecek.

Şebnem Dinçgör Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı!

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı.

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Şebnem Dinçgör'ün Çubuklu Vadi'deki villası modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor!

Şebnem Dinçgör 'ün oğlu Kerim ile yaşadığı Çubuklu Vadi'deki villa, modern ve ferah tarzı ile dikkat çekiyor. Dekorasyona meraklı Dinçgör, keyifle yaşayacağı evin kapılarını Bursa Hakimiyet Magazin'e açtı.

Yargıtay, 2 yıl inşaat gürültüsüne 22 bin lira tazminatı çok buldu!

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, bir yüklenici firmanın yaptığı inşaattan kaynaklanan gürültüden rahatsız olan kişiye 22 bin 500 liralık manevi tazminat ödenmesine hükmeden yerel mahkeme kararını bozdu

Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore ediyor!

Anadoluhisarı 'nda bulunan süper lüks evinin dekorasyonundan sıkılan Şebnem Dinçgör evini yeniden dekore etmeye hazırlanıyor, eşyalarını yenileyen Şebnem Dinçgör 'ün bazı parçaları İtalya'dan getirttiği söyleniyor...

Şebnem Dinçgör 4 milyon dolarlık villasının kapılarını açtı!

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evinin kapılarını Instyle Home'a açtı

Dinç Gürs vefat etti! Dara Kırmızıtoprak Mimarlık'ın acı günü!

Dara Kırmızıtoprak Mimarlık çalışanı Leyla Morova'nın babası Mimar Dinç Gürs hayatını kaybetti. Gürs'ün cenazesi, 14 Temmuz 2012 Cumartesi günü Levent Camii'nden kaldırılarak Göktürk Mezarlığı'nda defnedilecek

Şebnem Dinçgör, St. Tropez'de 40 bin Euro'ya 3 aylığına villa kiraladı!

Vatandaş, erken rezervasyonla ucuz tatil bulmaya çalışırken, cemiyet hayatının ünlü isimleri rotalarını yurt dışına çevirdi

Şebnem Dinçgör Çubuklu Vadi Evleri'nde villaya taşınıyor!

Şebnem Dinçgör yıllardır 'Eşim' dediği, ama hiç evlenmediği Mehmet Dereli'nin çok cömert bir erkek olduğunu, ayrılırken kendisine Kandilli'deki köşkü bıraktığını söylemişti. Emlakçıların 10 milyon Euro değer biçtiği köşkün aslında Şebnem Dinçgör'e hiç ver

Şebnem Dinçgör tazminat Haberi

Şebnem Dinçgör tazminat

Şebnem Dinçgör'ün Bodrum Yalıkavak'tan ev aldı. Mehmet Dereli'den boşanan Şebnem Dinçgör iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı. 


1.5 yıl flört ettiği Hollywood yıldızı Eduardo Costa'dan Eylül'de ayrılan Şebnem Dinçgör'ün Bodrum'da 'ev'lendiğini öğrendim! Şu sıralar Yunan adalarını tavaf eden Şebnem Hanım; Yalıkavak'ta gönlüne göre bir ev bulunca, kaçırmamış. Tapu işlerini halleden Dinçgör'ün 10 güne kadar yeni yuvasına yerleşeceğini öğrendim. Bu arada; Şebnem Hanım Ocak 2012'de Mehmet Dereli'den boşanmış, iki ay sonra da Ali-Melis Gürsoy'un Çubuklu Vadi Evleri'ndeki villasını 3 milyon dolara almıştı. Yeni yuvasına ne kadar ödedi bilmiyorum ama Dereli'den boşanırken yüklü bir tazminat aldığı iddiaları doğru...