28 / 04 / 2024

seçil erel alan sergisi

seçil erel alan sergisi

Seçil Erel' in İstanbul'da bulunan yeni sergisi Galeri Zilberman'daki "Alan". Erel, " Alan "da, geometrik seriler halinde kurguladığı soyut resimlerinde mimari yapıları matematiksel modellerle yorumluyor,

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Arçelik’ten kasım ayına özel seçili set alımlarında 3.000 TL indirim kampanyası!

Arçelik, seçil set ürünlerinde kasım ayına özel olarak 3.000 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Buna göre Arçelik kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı sunduğunu açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Şehircilik Danışmanlık Ve Araştırma Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Miray Özkan ve Seçil Özalp ortaklığında kuruldu.

Regal buzdolabı alana 1000 TL'lik A101 çeki hediye! Regal buzdolabı fiyatları ne kadar? 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Ramazan süresince Regal'den seçili buzdolabı alan herkes hem 1000 TL'lik A101 hediye çeki kazanıyor hem de deprem bölgesi öğrencilerine A101 hediye çeki gönderilmesine katkıda bulunuyor. İşte Regal buzdolabı kampanyasının ayrıntıları...

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Kızmaz tarafından kuruldu.

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra İstanbul Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Çiftci tarafından kuruldu.

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Serdar Ortaç ile Seçil Gür aynı evde mi yaşıyor?

Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Serdar Ortaç, sevgilisi Seçil Gür ile birlikte yaşadıklarına dair iddialara kaçamak yanıt verdi.

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Geomas İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akpınar ve Seçil Yavuz Akpınar tarafından kuruldu. 

Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2019 seçkisinde yer alan BASKI (PUSH) filmi 6 Şubat tarihinde Pera Müzesi’nde tekrar izleyiciyle buluşuyor...

Konut bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nden sonra film seçkisinde yer alan Baskı (Push) filmi, Şubat ayında bir panele konu oluyor. 6 Şubat tarihinde yapılacak film gösteriminin ardından düzenlenecek panelin konusu; Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

seçil erel alan sergisi Haberi

seçil erel alan sergisi

Seçil Erel, İstanbul'da Galeri Zilberman'daki yeni sergisi "Alan"da, geometrik seriler halinde kurguladığı soyut resimlerinde mimari yapıları matematiksel modellerle yorumluyor, yaşam deneyimini...