05 / 05 / 2024

Secret ve Sea Garden

Secret ve Sea Garden

Muratpaşa Belediyesi Lara Fener yanında bulunan ve içinde kafe, futbol okulu, Secret ve Sea Garden isimli işletmelerin bulunduğu 5 dönümlük alanı boşaltmak için bölgeye polis ve zabıta ile baskın yaptı

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bbugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Seval Acar tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umaır Saeed tarafından kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt’ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığına kuruldu.

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta Cüneyt Davutoğlu ve Ahmet Alıstışarı ortaklığında kuruldu.

Ap Sea Gate nerede? Ap Sea Gate fiyat listesi!

Ap Sea Gate nerede sorusunun yanıtı ve Ap Sea Gate fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Ap Sea Gate projesine ilişkin tüm detaylar...

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Secret Otel Turizm Gıda Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Emin Sadıklar Oğuz Karaca ve Yusuf  Soylu tarafından kuruldu.

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi açıldı!

Subsea 7 Deep Sea Lımıted Merkezi Birleşik Krallık İstanbul şubesi  Ataşehir’de  100 bin TL yatırım bedeli ile Erol Yazıcı  Ve Brıan Douglas Wrıght tarafından açıldı.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Sea Pearl Ataköy'de teslimler başladı!

Sea Pearl Ataköy'de anahtar teslimleri başladı. Fiyatların metrekare bazında 8 bin dolardan başladığı Sea Pearl Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri bulunuyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Secret ve Sea Garden Haberi

Secret ve Sea Garden

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Muratpaşa Belediyesi sözleşmesi sona erdiği için Lara Fener yanında bulunan işletmelere boşaltmaları için bir süre önce tebligatta bulundu. Alanı boşatmayan işletme sahipleri ise yürütmeyi durdurma için yargıya başvurdu. Belediye yetkilileri işletmelerin boşaltılmaması üzerine dün sabah erken saatlerde çevik kuvvet ve zabıta ile birlikte bölgeye baskın yaptı. Bunun üzerine İşletmeci Nesim Yetkin ile Gürbüz Yazıcı Muratpaşa Kaymakamlığı'na başvurarak işletmelerin boşaltılması işleminin durdurulmasını istedi. Başvurudan sonuç alamayan iki işletmeci işyerlerini kendilerinin boşaltacağını belirterek, zabıta ve polisin müdahale etmemesini istedi.


'SİYASİ' İDDİASI

Gelişmelerin ardından işyeri çalışanları ve belediye işçileri işyerlerindeki masa ve sandalyeleri kendileri boşaltmaya başladı. Bu sırada basın açıklaması yapan işletmeci Nesim Yetkin ile Gürbüz Yazıcı olayın tamamen siyasi olduğunu söyledi. AK Partili oldukları için belediyenin bu kararı aldığını da öne...