20 / 05 / 2024

Seda Dedeoğlu dedeoğlu mimarlık

Seda Dedeoğlu dedeoğlu mimarlık

Mimar Seda Dedeoğlu kimdir? Seda Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seda Dedeoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Seda Dedeoğlu....

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Rbk Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Rbk Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seda Karahasanoğlu tarafından kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Dedeoğlu Parkı Şubesi Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

1983Beyoğlu Çikolata 25 şubeye ulaşacak!

32 yaşındaki kadın girişimci Seda Sezer Şahin'in temellerini Antalya'da attığı 1983Beyoğlu Çikolata bugün Adana'dan Konya'ya kadar 15 şubeye ulaştı. Franchise sistemiyle büyüdüklerini söyleyen Şahin, "2020 yıl sonuna kadar bayi sayımızı 25'e yükseltmek istiyoruz" dedi...

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sm Dedeoğlu Yapı Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Salim Biltekin tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Safranbolu Dedeoğlu Cami yenileniyor!

Vakıflar Genel Müdürü Adnan Ertem, Safranbolu Dedeoğlu Camisi'nde incelemede bulundu. Ertem, burada yaptığı açıklamada, Safranbolu'nun vakıf eserleri konusunda çok zengin bir ilçe olduğunu söyledi.

Bahattin Dedeoğlu Kuyaş Gayrimenkul'ün İç Denetim Birimi'ne atandı!

Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları'nın şirket içinde iç denetim birimi kuruldu. Kuyaş Gayrimenkul Yatırımları'nın İş Denetim Birimi'ne Bahattin Dedeoğlu atandı.

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 16 Ağustos'ta Beykoz, Acarlar Mahallesi'nde kuruldu.

Turgut Dedeoğlu'ndan Ortahisar'daki dönüşüme destek sözü!

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, İller Bankası Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Dedeoğlu, İller Bankası'ndan Trabzon'da finanse edilen birçok projenin bitirildiğini ve bazılarında ise çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dedeoğlu Yapı Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şirin ve Neval Demiriş ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Tuzla, Aydınlı Mahallesi, Berra Sokak' ta kuruldu.

Seda Dedeoğlu kimdir?

Mimar Seda Dedeoğlu kimdir? Seda Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Seda Dedeoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Seda Dedeoğlu....

Eda Dedeoğlu kimdir?

Mimar Eda Dedeoğlu kimdir? Eda Dedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eda Dedeoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Eda Dedeoğlu...

Seda Dedeoğlu dedeoğlu mimarlık Haberi

Seda Dedeoğlu dedeoğlu mimarlık

Seda Dedeoğlu kimdir?

1986'da Kayseri'de doğan Seda Dedeoğlu, 2004 yılında eğitim görmeye başladığı Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinden 2010 yılında mezun olmuştur. 


Eğitimi sırasında; şantiye stajını, KG Mimarlık bünyesinde, Kanyon Ofis Bloklarında; ofis stajını ise DDRLP Mimarlık ofisinde, Boğaçhan Dündarlp'in yanında tamamlamıştır. 


2010 yılında EAA - Emre Arolat Mimarlık, tasarım ekibinde, mimar olarak çalışmaya başlamış, çeşitli projelerde yer almıştır. 


2011 yılında Dedeoğlu Mimarlık bünyesine katılarak, çalışmalarını burada sürdürmektedir.


Dedeoğlu Mimarlık..

1980 yılında Şaban Dedeoğlu tarafından kurulmuş olan Dedeoğlu İnşaat AŞ'nin bünyesinde, Ferda Dedeoğlu Bozkurt ve Eda Dedeoğlu Şahin tarafından, 2009 yılında faaliyete geçirilmiştir. 


2011'de Seda Dedeoğlu'nun katılımıyla çalışmalarına devam ederek, çeşitli mimari proje yarışmalarına girmiş ve birincilik elde etmiştir. Mimar 3 kız kardeş, konut, sosyal yapılar ve kültür yapıları gibi projelerin yanı sıra iç mekan ve...