29 / 04 / 2024

Seda Fidan kim

Seda Fidan kim

İnanış Gazetesi köşe yazarı olan Seda Fidan bugünkü yazısında Zonguldak'ta inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o yazı...

Zonguldak'ta inşaat sektörü sıkıntı yaşamıyor!

İnanış Gazetesi köşe yazarı olan Seda Fidan bugünkü yazısında Zonguldak'ta inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o yazı...

İSO 500'de ilk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın '' Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu " 2013 yılı araştırması sonuçlarını açıkladı. İSO 500'de ilk 3'e kim girdi sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013′ten itibaren risk değerlendirmesi yapıyor. Apartman risk değerlendirmesini nasıl yapılır? Peki,apartman risk değerlendirmesini kim yapar?

Üçüncü köprüyü kim yapıyor?

Üçüncü köprü inşaatını hangi firma yapıyor? 3. Köprüyü kim inşa ediyor? Üçüncü Köprüyü kim yapacak? Üçüncü Köprüyü kim yapıyor? Üçüncü köprü ihalesini kim aldı? Yavuz Sultan Selim Köprüsü nasıl olacak? İşte cevaplar...

İskan raporunu kim alır?

İskan raporu binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten, Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen bir belgedir. İskan raporu için gerekli belgeler nelerdir? Peki, iskan raporunu kim alır?

Tapuda alım satım harcını kim öder?

Tapu dairelerinde verilen hizmete karşılık olarak bazı masrafların ödenmesi gerekiyor. Tapu alım satım harcı her yıl yenileniyor. Peki, bu alım satım harcını kim öder?

Uygulama imar planını kim yapar?

Uygulama imar planları haritalar üzerine kadastral durumu işlenmiş yapı adalarını ve çeşitli bölgeleri ayrıntıları ile gösterir. Uygulama İmar planı nasıl yapılır? Uygulama İmar planını kim yapar?

Tapu masraflarını kim öder 2014?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde gerekli olan birtakım belgelerin temin edilerek, tapu dairesine gidilmesi ve hesaplanan tapu masraflarının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu masraflarını kim öder 2014?

Esenler'de Soma Şehitleri Parkı'na fidan dikilecek!

Esenler Belediyesi'nin ilçede yeni doğan bebekler için Çevre Haftası'nda düzenlediği fidan dikme etkinliği bu yıl Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden 301 madenciye adandı. Fidanların dikileceği yeni parka Soma Şehitleri Parkı adı verilecek.

Muhittin Şimşek, kiraladığı araziye madenciler için 301 fidan dikti!

Kayseri'de 56 yaşında emekli vatandaş, yeşil alan oluşturmak için 2010'da 49 yıllığına kiraladığı araziye Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler işçiler için 301 fidan dikerek, üzerine isimlerinin yazılı olduğu levhaları astı..

Avşar Mahallesi TOKİ mevkiine 2 bin fidan dikilecek!

Beyşehir Belediyesi ve Çevre Koruma Dergisi işbirliğiyle düzenlenen 'Sağlıklı yaşam için sağlıklı çevre' adlı fidan dikim kampanyası 29 Mayıs Perşembe günü saat 10.00'da Avşar Mahallesi TOKİ mevkiinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Üniversitesi kampüsüne 100 bin fidan dikildi!

Kırklareli Üniversitesi kampüsüne 100 bin fidan dikildi. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Mustafa Ay kaç, üniversiteyi büyütüp uluslararası bir üniversite haline getirirken Avrupa ve Balkanlar'dan öğrenci çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Seda Sayan çocuk parkı yaptırıyor!

Seda Sayan, Soma faciasında hayatını kaybeden 301 işçinin ailelerine destek olmak için hazırlıklara başladı. Seda Sayan ‘Soma’da Kardeşim Var’ projesi için Sayan çocuk parkı yaptıracak.

Seda Fidan kim Haberi

Seda Fidan kim

Zonguldak'ta konut inşaatı yapan müteahhirler sızlanıp duruyor Yok, ekonomik sıkıntı varmış, yok kredi faizleri yükselmiş falan filan. Zonguldak'ta ekonomik sıkıntı bazı sektörlerde gözle görünüyor. Ama inşaat sektöründe gözle görünen tek şey, yükselen ve yenilenen binalar..! Eğer müteahhitlerin ağladığı gibi inşaat sektöründe de sıkıntılar varsa bu kadar bina nasıl yenilenip, yapılıyor? Eğer onlar haklılarsa Türkiye İstatistik Kurumu istatistiklerinde Zonguldak'ta konut inşaat ve satış oranları nasıl yükseliyor? İki sonucu kıyaslayınca..! Hadi müteahhitler yalan söylüyor, vatandaşlar da mı yalandan yere ağlıyor? Sorusu aklıma geliyor. Müteahhit durumun kötü diye ağlamasına rağmen inşaat yapmaya devam ediyorsa müteahhit yalan söylüyor diyelim, Peki, cebinde beş kuruşsuz gezdiğini iddia eden vatandaşlar bu müteahhitlerin evlerini nasıl alıyor? Ortada bir gariplik var. Ekonomi darda, vatandaş, esnaf, iş adamı, müteahhitler...