16 / 05 / 2024

Seda Gülses

Seda Gülses

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flat Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Seda Gürgen tarafından kuruldu.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Akmeriç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akmeriç İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seda Akmeriç tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasbel Restoran Turizm Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Demir tarafından kuruldu.

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu! 

Normetıc Mühendislik Test Gözetim Belgelendirme Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Koşar, Seda Erkman Çanakçı ve Zaim Sezgin ortaklığında kuruldu.

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asbir Yapı Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Seda Tüfekçi tarafından kuruldu.

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncil tarafından kuruldu.

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Arsa Emlakçılık İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu.

Seda Hercan'dan emlak komisyonu eleştirisi!

Remax Piramit Profesyonel Gayrimenkul Danışmanı Seda Hercan, Emlakkulisi.com okurları için gayrimenkul danışmanlarından alınacak hizmet bedeli olan 2+2 hakkındaki görüşlerini kaleme aldı...

Eksed İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksed İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda İncel tarafından kuruldu. 

Tlh İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tlh İnşaat Gıda Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeliyle  Seda İncel tarafından Beylikdüzü'nde kuruldu.

Ziverbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziverbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Seda Güneydaş ve Özgür Kılıçdaroğlu ortaklığında kuruldu. 

Seda Gülses Haberi

Seda Gülses

Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Hakan Mustafa Bahçetepe, Cengiz Elmas, Metin Kayalar, Duygu Elmas, Mustafa Yazıcı, Seda Gülses tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Ekim'de kuruldu.


Alia Yapı ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak; resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar yeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...