03 / 05 / 2024

sedat peker nereden ev aldı

sedat peker nereden ev aldı

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Hasan Peker nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Hasan Peker’in hayatı...

Peker GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Hasan Peker kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hasan Peker ne iş yapıyor? İşte Hasan Peker ile ilgili tüm merak edilenler...

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Uğur Köroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantısı bulunduğu dile getirildi.

Sedat Peker 15 Temmuz şehidinin ailesine ev hediye etti!

İstanbul’da 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Çengelköy’deki şehitlikleri ziyaret eden Sedat Peker, 15 Temmuz şehidi Burak Cantürk’ün ailesine ev, gazi Ahmet Onay’a da otomobil hediyesi verdi.

Sedat Karakütük: Körfezli yatırımcı referandumu bekliyor!

Nivo İstanbul Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sedat Karakütük, emlakkulisi.com sektör buluşmalarında konut sektörüne ilişkin sorunlar ve beklentiler hakkında konuştu...

Sedat Altınay: Tapu harçları düşürülmeli!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, tapu harçlarının düşürülmesiyle gayrimenkul sektörünün canlanacağını ve ekonomiye katkı sağlanacağını söyledi.

2017'de nereden ev alan kazanacak?

2017 yılında İstanbul'un prim yaptıracak bölgelerini inşaatın tecrübeli isimleri açıkladı. Peki nereden ev alacak kazanacak?

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Sedat Altınay: Emlak sektörü destek bekliyor!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, emlak sektörünün ekonominin canlanması için destek istediğini söyledi.

Sedat Bay: Kentsel dönüşüm ekonomiye can verecek!

Hızla yükselen dolar karşısında yatırımcılar yeni arayış içerisine girdi. Borbay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Bay, "Türkiye'deki konut stokunun yüzde 65'i hızla kentsel dönüşüme tabi tutulması gerekiyor. Bu süreç hem inşaat sektörüne hem de ekonomiye can verecektir" dedi.

Sedat Altınay: Konya gayrimenkul yatırımcıları için cennet!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul yatırımcılarının bu dönemde Konya’da yatırım yaptıkları takdirde kazanacaklarını vurguladı.

Sedat Altınay: Gayrimenkul güvenli bir liman!

Konya'da kiralık sezonunun bittiğini söyleyen Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, vatandaşlara konuta yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Başkan Altınay, gayrimenkulün güvenli bir liman olduğunu söyledi.

sedat peker nereden ev aldı Haberi

sedat peker nereden ev aldı

Şehit Nuh Özdemir’in Ordu’nun Akkuş ilçesindeki baba evinin yenilenmesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi. Aileye bir müjde de iş adamı Sedat Peker’den geldi. Peker, sosyal medya hesabından şehit Nuh Özdemir’in ailesine bir ev aldığını duyurdu. Sedat Peker facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Cennetmekan şehidimizin saygıdeğer babası ile telefonda konuşup başsağlığı diledim. Daha sonrasında ise cennetmekan şehidimizin saygıdeğer eşine ulaşarak başsağlığı diledikten sonra, üzüntülerini tüm kalbimle paylaştığımı belirttim. Cennetmekan şehidimizin artık bizlere emaneti olan eşinin, karnındaki evladının hiç değilse geleceğinin garantide olması için bir daire almak istediğimi belirterek, kendilerinden müsaade istedim. Sağ olsun saygıdeğer hanımefendi bu izni bana vererek şahsımı onurlandırdı. Cennetmekan şehidimizin eşinin ablası Samsun’da yaşadığı için ablasına en yakın evi bularak gerekli anlaşmamızı yaptık. Samsun’daki arkadaşlarımız yüce Allah...