03 / 05 / 2024

Sedat Peker nuh özdemirin ailesine ev mi aldı

Sedat Peker nuh özdemirin ailesine ev mi aldı

Ünlü iş adamı Sedat Peker, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit düşen 26 yaşındaki Uzman Çavuş Nuh Özdemir’in ailesine ev aldı. Sedat Peker facebook hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

İstanbul'da arazi kavgası: 3 ölü, 1 yaralı!

İstanbul Maltepe'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı ileri sürülen silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişiden biri olan Uğur Köroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker ile bağlantısı bulunduğu dile getirildi.

Sedat Kılınç kendi projelerini üretecek!

Kayseri’de gayrimenkul sektöründe akla gelen ilk isimlerden olan, sektörün duayen isimlerinden Sedat Kılınç artık kendi projelerini üretecek.

Peker GYO 2017 sorumluluk beyanı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 25 Nisan 2017-31 Aralık 2017 dönemine ait finansal raporlar sorumluk beyanını yayınladı...

Peker GYO 2017 faaliyet raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait faaliyet raporu ve finansal tablosunu yayınladı.

Peker GYO Gravesend değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İngiltere'nin Gravesend kentinde aldığı satın aldığı gayrimenkulün değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO İngiltere'den resmen gayrimenkul aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İngiltere'den satın aldığı 2.3 milyon Sterlinlik gayrimenkul için sözleşme imzaladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Peker GYO İngiltere'den 2.3 milyon Sterlin'e gayrimenkul aldı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İngiltere'nin Gravesend kentinde yaklaşık 12 milyon 75 bin TL bedelle gayrimenkul satın aldı. 

Peker GYO bu yıl 3,5 ila 5 milyar dolar kaynak elde edecek!  

Geçen hafta halka arz için talep toplayan Peker GYO'nun tahtası bu hafta açılacak. Halka arzlarla 2018'de 3,5 ila 5 milyar dolar kaynağın elde edileceği öngörülüyor..

Peker Proje Üsküdar'da proje geliştirecek!

Peker Proje Üsküdar Altunizade'deki arsalarının yaklaşık yüzde 95 oranındaki hisselerine sahip durumdayken, kalan hisseleri de aldı. Bu hisse için 12 milyon 255 bin 500 TL ödeyecek.

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Peker GYO Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz sürecinin ardından Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı.

Sedat Peker nuh özdemirin ailesine ev mi aldı Haberi

Sedat Peker nuh özdemirin ailesine ev mi aldı

Şehit Nuh Özdemir’in Ordu’nun Akkuş ilçesindeki baba evinin yenilenmesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi. Aileye bir müjde de iş adamı Sedat Peker’den geldi. Peker, sosyal medya hesabından şehit Nuh Özdemir’in ailesine bir ev aldığını duyurdu. Sedat Peker facebook hesabından yaptığı açıklamada, "Cennetmekan şehidimizin saygıdeğer babası ile telefonda konuşup başsağlığı diledim. Daha sonrasında ise cennetmekan şehidimizin saygıdeğer eşine ulaşarak başsağlığı diledikten sonra, üzüntülerini tüm kalbimle paylaştığımı belirttim. Cennetmekan şehidimizin artık bizlere emaneti olan eşinin, karnındaki evladının hiç değilse geleceğinin garantide olması için bir daire almak istediğimi belirterek, kendilerinden müsaade istedim. Sağ olsun saygıdeğer hanımefendi bu izni bana vererek şahsımı onurlandırdı. Cennetmekan şehidimizin eşinin ablası Samsun’da yaşadığı için ablasına en yakın evi bularak gerekli anlaşmamızı yaptık. Samsun’daki arkadaşlarımız yüce Allah...