03 / 05 / 2024

Seddar Yavuz biyografi

Seddar Yavuz biyografi

Eski Uşak Valisi Seddar Yavuz, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Muş Valiliğine atandı. Peki, Seddar Yavuz kimdir? Seddar Yavuz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Seddar Yavuz..

Seddar Yavuz: Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız!

17 Ağustos 1999'da yaşanan Marmara depreminde hayatını kaybedenler için gerçekleştirilen anma töreninde konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, yaptığı açıklamada "Bu şehirde riskli hiçbir yapıyı bırakmayacağız" dedi.

Ordu'da otel inşaatında çökme meydana geldi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Ordu'da otel inşaatında yaşanan çökmede yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Ordu'da 61 bina ve 80 konut tahliye edildi!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Aybastı ilçesinde olan heyelana ilişkin, "Şu ana kadar 61 bina ve 80 konutu tahliye etmek durumunda kaldık, 22 bina, 31 konut ve bir cami maalesef yıkıldı." açıklamasında bulundu.

Ordu'da 166 konut taşınacak!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, geçtiğimiz Ağustos ayından bu zamana kadar 10 aylık süreç içinde ilçelerde sel veya heyelan afetleri sebebiyle 166 konutun nakline karar verildiğini açıkladı.

Ordu'da heyelandan etkilenen vatandaşlara kira yardımı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz yaptığı açıklamada Aybastı ilçesinde heyelan riski nedeniyle evleri boşaltılacak vatandaşların kiralarının karşılanacağını, peşin olarak ödeme yapılacağını bildirdi.

Ordu'da riskli 17 bina tahliye edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle 26 evin bulunduğu 17 bina, tahliye edildi. Vali Seddar Yavuz, heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu.

Ordu'da riskli altındaki evler tahliye edilecek!

Ordu Valisi Seddar Yavuz ile Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, afet bölgesinde incelemelerde bulundu. Yavuz, risk altında bulunan yerlerin boşaltılması konusunda Kaymakam Demirel'e talimat verdi.

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Yeni Ordu Stadı'nda çalışmalar sürüyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yapımı devam eden Yeni Ordu Stadı'na ilişkin, "Şu ana kadar 150 milyon lira harcandı. İnşallah diğer ikmal inşaatı ile birlikte eksikler tamamlanacak. Stat, sporun ve sporcuların hizmetine sunulacak." diye açıklama yaptı. 

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

Ordu yaylalarında kaçak yapılaşma uyarısı!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, yaylalarda kaçak yapılaşmayı önleyici çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Ordu Valisi Seddar Yavuz kaçak yapılaşmaya karşı uyardı. 

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Seddar Yavuz biyografi Haberi

Seddar Yavuz biyografi

Seddar Yavuz kimdir?

Seddar Yavuz,  1967 Eskişehir doğumlu. İlköğrenimini Gümüşkonak’ta, orta öğrenimini Eskişehir’de, lise öğrenimini de Balıkesir’de parasız yatılı olarak tamamladı. 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü kazanan Yavuz, 1988 yılında fakülteden mezun oldu ve aynı yıl açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Adıyaman’da kaymakam adayı olarak mülki idare amirliğine adım attı.  


Sırasıyla Harmancık, Aslanapa ve Güdül Kaymakam vekilliklerini yürüten Yavuz, 1993 yılında Kaymakamlık yeterlilik sınavını üstün başarı derecesi ile kazanarak asaleten Çankırı Korgun Kaymakamlığına atandı. 


Korgun Kaymakamlığından sonra Diyarbakır Eğil Kaymakamlığı Balıkesir Dursunbey ilçesi kaymakamlığı, Konya Kadınhanı ilçesi kaymakamlığı ve Şanlıurfa Siverek İlçesi Kaymakamlığı görevlerini yürüttü.  


22.10.2007 tarihinde Antalya Kemer Kaymakamlığına atanan Seddar YAVUZ, Türk İdareciler Derneği'nin 2008 yılı  "YILIN KAYMAKAMI" ödülüne layık görülmüştür. 


28.08.2009 tarihinden itibaren İstanbul...