11 / 05 / 2024

Sefa Namlı

Sefa Namlı

Kaden Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sefa Namlı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta Silivri, Halil Eren Pasajı'nda kuruldu.

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Konut Yaşam Alanları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 25 milyon 433 bin 827 TL sermaye bedeli ile Süleyman Öztürk, Sefa Öztürk, Uğur Öztürk, Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik, kimdir?

Mahmut Sefa Çelik ne iş yapıyor? Mahmut Sefa Çelik’in mesleği nedir? Mahmut Sefa Çelik nereden mezundur? İşte detaylar!

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Prefabrik Yapılar Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Aydın ortaklığında kuruldu.

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de Bülent Karakuş tarafından kuruldu.

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sefa Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Avcılar'da Sefa Otomotiv Kuyumculuk Gıda tarafından kuruldu.

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Premium İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Taha El Alouanı ve Ubeyda Dibs ortaklığında kuruldu.

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefa Group Teknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Kurtulan, Mohammad Ahmadı ve Mohammad Ghaffarı ortaklığında kuruldu.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Namlı Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namlı Emlak İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yılmaz tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Mahmut Sefa Çelik kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik kimdir? Mahmut Sefa Çelik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mahmut Sefa Çelik'in biyografisi...

Sefa Namlı Haberi

Sefa Namlı

Kaden Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sefa Namlı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Kaden Mühendislik İnşaat Emlak Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her...